Hjem Nyheter Norge Majoriteten av rødgrønne velgere er IMOT ytringsfrihet?

Majoriteten av rødgrønne velgere er IMOT ytringsfrihet?

24

UNDERSØKELSE En majoritet av de velgerne til de rødgrønne partiene i Norge er imot ytringsfrihet, viser en ny undersøkelse.

Undersøkelsen har blitt gjennomført av InFact på vegne av Fredriksstad Blad og andre Amedia-aviser, og utelukkende personer bosatt i Østfold har deltatt.

Undersøkelsen handler om det kommende stortingsvalget og hvilket parti man har planer om å stemme. Et av spørsmålene skiller seg imidlertid ut, og handler om hvorvidt politiet burde la Motstandsbevegelsen få demonstrere. Altså, om politiet skal respektere den grunnlovsfestede ytringsfriheten og prinsippet om likhet for loven i Norge.

De mest intolerante og ytringsfrihetshatende menneskene finner vi ikke overraskende blant velgerskarene til Sosialistisk Venstreparti (96,2% for at politiet skal nekte Motstandsbevegelsen å demonsterere), Miljøpartiet De Grønne (78,6%), Arbeiderpartiet (77,9%) og Senterpartiet (76%).

Mer positivt innstilt til ytringsfriheten er velgerne til Fremskrittspartiet, hvor 48,6 prosent mener politiet burde tillate organisasjonen å demonstrere. Den kulturmarxistiske avisen Fredriksstad Blad lyver dog for sine lesere og forsøker å vinkle det til at Frp-velgerne er positive til Motstandsbevegelsen, bare fordi de er positive til ytringsfriheten.

Avisen har også kontaktet Frp-topp Anita Vik som naturligvis er negativt innstilt til både nasjonalsosialismen, Motstandsbevegelsen og ikke minst ytringsfriheten.

– Motstandsbevegelsen står for ytringer som vi ikke ønsker i Norge, forteller Vik til avisen og legger til at Motstandsbevegelsens politikk ikke er lik Fremskrittpartiets.

Leder for Sosialistisk Venstreparti, Camilla Eidsvold, er ikke overrasket over resultatet (at de har de mest intolerante og ytringsfrihetshatende velgerne), og mener Motstandsbevegelsens «hat og rasisme» ikke omfattes av ytringsfriheten.

Hvorvidt noen av de folkeforræderske politikerne har lest på Frihetskamp, tatt en titt på Motstandsbevegelsens politiske manifest, eller på noen annen måte satt seg inn i hva organisasjonen står for – fremkommer ikke i løgnartikkelen til Fredriksstad Blad.

Seriøs undersøkelse?

Hvor seriøs og omfattende undersøkelsen er, fremkommer heller ikke. Er det tilfeldige stemmeberettigede som er oppringt, eller det trofaste abonnenter til løgnavisen Fredriksstad Blad?

Uavhengig av dette så understreker resultatet viktigheten av at fiendemedias makt brytes en gang for alle, og ikke minst viktigheten av den folkeopplysning som både Motstandsbevegelsens aktivister og Frihetskamp bedriver.

Kilde:
Flest Frp-velgere sier ja til nazimarsj

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
24 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Onkel
5 år siden

Det er en vanskelig debatt..men et sted må grensene gå for hvem som skal demonstrere. Skal en la IS sympatisører gå i tog her for Sharia lover?

Nordfront viser tydelig støtte til Hitler og nazi ideologi. – som ikke akkurat stod for Ytringsfrihet men diktatur.

Skal vi la de som direkte ønsker å ødelegge demokratiet holde demonstrasjoner?

Jeg mener Nordfront må forandre seg for at de skal få demonstrere i Norge.

Alexander Nævdal
Alexander Nævdal
Svar til  Onkel
5 år siden

Det er ikkje noko vanskeleg debatt. Anten har vi ytringfridom, eller ikkje. Det finnst inga mellomting. Og ver venleg å tilegne deg kunnskap om det, den eller dei du skal uttale deg om før du uttalar deg.

Dux
Dux
Svar til  Alexander Nævdal
5 år siden

Haha, faen til pisspreik. Eg har rett og du tenke feil. Vi kan ha ytringsfrihet for alle som støtter ytringsfriheten, enkelt og greit. Man kan ikke være tolerant mot intoleranse. Kast ut alle fundamentalister, og alle jævla fascister. Dette er et land fattet på frihet, respekt for mennesker og demokrati. Dere har allerede tapt krigen, ikke drit deg ut enda mer.

Hagal
Hagal
Svar til  Dux
5 år siden
Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Onkel
5 år siden

Totalt nedsablad på nordfront.se och nu er kverulanten her.
Vad du menar skiter jag høgaktningsfullt i.
Du har inte ens koll på vilka vi er eller vad vi heter. Då har du knappast koll på vår politik eller ideologi heller.
Vi er Den Nordiske Motstandsbevegelsen.
Du leser på frihetskamp.net.
Nordfront.se er vår systersida.
Det er ingen hemlighet att vi er nationalsocialister och att vi hyser respekt och beundran før Hitlers historiska gerning.
Før øvrigt er Hitler død och vi kan derfør inte støtta honom.

Onkel
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

«De fleste som er med oss tycker han var en stor mann som gjorde mye bra» sier deres ledere om Hitler.. https://www.youtube.com/watch?v=zT656V0wQXk&t

Dux
Dux
Svar til  Tommy Nyberg
5 år siden

Er der vanskelig for deg å få høre folk sin mening om deg og hva du gjør? Fet used to it. Dere er kanskje 100 stykker, vi andre er mange millioner. Lag gjerne enda mer bråk, så enda flere våkner og tar opp kampen mot dere! Det er en hyggelig hobby jeg gjerne deler med flere 🙂

Titus
Titus
Svar til  Onkel
5 år siden

IS sympatisører har demonstrert for Sharia-lover i de fleste europeiske nasjoner, inkludert Norge, noe de selvsagt må få lov til. Det er nettopp i sin holdning mot disse meningene ytringsfriheten viser sin legitimitet, forbyr man dette sier man at demokratiet ikke er sterkt nok, det har ikke livets rett. Hvis man må tilpasse lovlige ytringer etter hva som til enhver tid er ansett som akseptabelt annullerer demokratiprinsippet seg selv, det blir automatisk kjent ugyldig. For hvem skal bestemme hva som er anti-demokratisk? Hvem skal bestemme hva som er akseptabel ytring? Gjennom folkeavstemning? Majoritetstyranni? Eller minoritetstyranni? Forresten har ingen spurt deg… Les mer »

Onkel
Svar til  Titus
5 år siden

Du snakker varmt om ytringsfrihet men du må vite at dine kjære nasjonalsosialistiske venner ikke stod for noen ytringsfrihet. På 30 tallet ble andre politiske partier forbudt etter at de kom til makten.

Ytringsfrihet skal vi ha men ikke vold. Ideologiene som islam og nazisme har vist seg opp igjennom tiden å være voldelige.

Onkel
Svar til  Onkel
5 år siden

Du ser vel selv hva som skjer når en gir totalitære volds ideologier fritt spillerom slik som en har gjort med islam. Sponser moskeer osv rundt om hele Europa har ført til stor radikalisering og mye terror og trusler.

Så nå bør en være føre var når en ser enda en voldelig ideologi som nazismen er i ferd med å spre seg.

Dynamo
Dynamo
Svar til  Onkel
5 år siden

Skru av NRK iblant, din fossil.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Onkel
5 år siden

Vem har gett islam fritt spelrum i Europa då?
Hela det politiska spektrat och alla har de lovat guld och gröna skogar vart fjärde år.
Märkligt med sådana som dig. Ger skulden till de som är längst ifrån beslutsfattandet och makten.
Men för all del. Sitt du där på sin piedestal och putsa på dina fjädrar som den papegoja du är och rapa floskler.
Sitta och skylla dagens tillstånd i Europa på Hitler blir mer än dumt.

Titus
Titus
Svar til  Onkel
5 år siden

Noen ser ikke skogen for alle trærne. Alle samfunns-sammenslutninger er potensielt voldelige, inkludert demokratiet; spesielt demokratiet vil jeg påstå. De fleste moderne kriger eller militære intervensjoner av betydelig omfang har blitt utført av demokratier. Ikke bare det, intervensjonene har hatt som eksplisitt formål å spre demokrati. «The Shining Light upon the Hill», det eksepsjonalistiske USA, har vært i konstant krig siden nasjonens opprettelse. Den rekorden er/blir vanskelig å slå. Sponsingen av radikal islam i Vesten er det Gulf-statene, først og fremst Saudi-Arabia, som står bak. Wahhabismen, eller Salafismen, er statsreligion i det Sharia-styrte Saudi-Arabia og disse har bidratt med ideologisk… Les mer »

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Onkel
5 år siden

Wiemarrepubliken 1919-1933.
Hyperinflation, korruption, massiv arbetslöshet, upplopp, svält, självmordsepedemier, barnprostitution, kommunistiska statskupper ledda av judar.
Listan kan göras längre.
Där har du resultatet av din älskade demokrati. Ett splittrat land där folket vänder sig mot varandra.

Wumpus
Wumpus
Svar til  Onkel
5 år siden

Så, du ønsker å begrense ytringsfriheten til de som ønsker å begrense andres ytringsfrihet? Er det ikke da lettere å bare holde munn?

Johan G
Johan G
5 år siden

At venstreekstremister hater ytringsfrihet var ikke noe nytt. Alle som ikke mener som de bør jo klubbes ihjel. Norge ER den siste sovjetstat. At vi i det hele tatt har debatt om ytringsfrihet er til å måpe av. Enhver har rett til å ytre seg. Men går man til det skritt, at man ved handling eller delaktighet, fører folkemord på sitt eget folk, da er det en kriminell handling. Og det er nettopp hva globalistene i både rødt og blått hus bedriver med sin politikk – invasjon og integrasjon, hvilket leder til vårt folks undergang. https://youtu.be/uMfk5UeGw4E Når det kommer til… Les mer »

Dux
Dux
Svar til  Johan G
5 år siden

Så om ikke folk flest ønsker at vi skal bli overkjørt av innvandring eller denne vrangforestillingen homolobbyen, hva faen står dere egentlig for? Da må dere jo være glade disse folka kan ytre seg og har friheten sin da. Vanskelig å møte seg sjæl i døra noen ganger.

Kolsåsniper
Kolsåsniper
Svar til  Dux
5 år siden

Hvem sier vi vil ta ifra homsene ytringsfrihet? Kan du lese? Du har klart å finne fram til denne nettsiden, hvorfor faen leser du ikke din kødd?? Vi er imot perversje parader og promotering av det i skoler, media og offentligheten generelt. Har du sett bilder av de paradene? Voksne menn går i sexdrakter og vifter med dildoer foran barn, det er sykelig og har ingenting i offentligheten å gjøre. Hva de gjør i sitt eget hus er dems privatsak. Forstår du? De kan ha demonstrasjoner og dele ut flyveblader akkurat som alle andre, selv om vi ikke liker det.… Les mer »

N S
N S
5 år siden

Misvisende overskrift, som kan gi ytringsfrihetshaterne ufortjent selvtillit og nybegynner-nasjonalister tap av håp. Det var jo bare Østfold-beboere som deltok i undersøkelsen. Som det også står i artikkelen, kan man betvile «undersøkelsens» seriøsitet. A

Thomas w mosveen
Thomas w mosveen
5 år siden

Forœderske meningsmålinger gjort av svikere.Motstanden vokser,og svikere vil få sin rettergang og straff. Heil seier.

Revolusjonæren
Revolusjonæren
5 år siden

Hykleske venstrefolk. De fatter ikke hva ytringsfrihet er eller innebærer. Vet antageligvis null og niks om Motstandsbevegelsen.

Viser dessuten løgnpressens destruktive makt og innflytelse på vårt folk.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
5 år siden

Uansett om denne us er lite seriøs eller upålitelig sier den ganske mye om PK-holdninger til politiske motstandere, fri ytringsfrihetshaterne i SV og Rødt, til «normiene» i AP, SP og MDG, som frykter at nasjonalistene skal forstyrre deres politiske andedam. Til og med Frp er lunkne og vil fremstå som «ansvarlige» for å holde seg inne med flertallsdiktaturet som styrer her i landet.

Velden
Velden
5 år siden

VG-Nettsøppel dette var blitt da. Trodde der var en enighet om at dere holder dere på dynga før det blir Donald ut av alt?

trackback
5 år siden

[…] Ursprungligen publicerat på Frihetskamp. […]