Hjem Nyheter Norge Majoriteten av rødgrønne velgere er IMOT ytringsfrihet?

Majoriteten av rødgrønne velgere er IMOT ytringsfrihet?

UNDERSØKELSE En majoritet av de velgerne til de rødgrønne partiene i Norge er imot ytringsfrihet, viser en ny undersøkelse.

Undersøkelsen har blitt gjennomført av InFact på vegne av Fredriksstad Blad og andre Amedia-aviser, og utelukkende personer bosatt i Østfold har deltatt.

Undersøkelsen handler om det kommende stortingsvalget og hvilket parti man har planer om å stemme. Et av spørsmålene skiller seg imidlertid ut, og handler om hvorvidt politiet burde la Motstandsbevegelsen få demonstrere. Altså, om politiet skal respektere den grunnlovsfestede ytringsfriheten og prinsippet om likhet for loven i Norge.

De mest intolerante og ytringsfrihetshatende menneskene finner vi ikke overraskende blant velgerskarene til Sosialistisk Venstreparti (96,2% for at politiet skal nekte Motstandsbevegelsen å demonsterere), Miljøpartiet De Grønne (78,6%), Arbeiderpartiet (77,9%) og Senterpartiet (76%).

Mer positivt innstilt til ytringsfriheten er velgerne til Fremskrittspartiet, hvor 48,6 prosent mener politiet burde tillate organisasjonen å demonstrere. Den kulturmarxistiske avisen Fredriksstad Blad lyver dog for sine lesere og forsøker å vinkle det til at Frp-velgerne er positive til Motstandsbevegelsen, bare fordi de er positive til ytringsfriheten.

Avisen har også kontaktet Frp-topp Anita Vik som naturligvis er negativt innstilt til både nasjonalsosialismen, Motstandsbevegelsen og ikke minst ytringsfriheten.

– Motstandsbevegelsen står for ytringer som vi ikke ønsker i Norge, forteller Vik til avisen og legger til at Motstandsbevegelsens politikk ikke er lik Fremskrittpartiets.

Leder for Sosialistisk Venstreparti, Camilla Eidsvold, er ikke overrasket over resultatet (at de har de mest intolerante og ytringsfrihetshatende velgerne), og mener Motstandsbevegelsens «hat og rasisme» ikke omfattes av ytringsfriheten.

Hvorvidt noen av de folkeforræderske politikerne har lest på Frihetskamp, tatt en titt på Motstandsbevegelsens politiske manifest, eller på noen annen måte satt seg inn i hva organisasjonen står for – fremkommer ikke i løgnartikkelen til Fredriksstad Blad.

Seriøs undersøkelse?

Hvor seriøs og omfattende undersøkelsen er, fremkommer heller ikke. Er det tilfeldige stemmeberettigede som er oppringt, eller det trofaste abonnenter til løgnavisen Fredriksstad Blad?

Uavhengig av dette så understreker resultatet viktigheten av at fiendemedias makt brytes en gang for alle, og ikke minst viktigheten av den folkeopplysning som både Motstandsbevegelsens aktivister og Frihetskamp bedriver.

Kilde:
Flest Frp-velgere sier ja til nazimarsj