Hjem Nyheter Majoriteten som dør av covid-19 er nå vaksinert

Majoriteten som dør av covid-19 er nå vaksinert

8

USA For første gang siden koronahysteriet begynte er over halvparten av amerikanerne som dør av covid-19 vaksinert. Myndighetene anbefaler likevel nye oppfriskningsdoser og hevder at den største risikofaktoren for å dø av viruset er å være uvaksinert.

Pfizers vaksine. Foto: Arne Müseler, CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons.

Nordfront rapporterer at det i USA er observert en trend der andelen vaksinerte som dør av covid-19 har konstant steget i noen måneder. Washington Post skrev i april i år at de vaksinerte utgjorde 42 prosent av de som har dødd av viruset. Den 23. november publiserte samme avisen en artikkel med overskriften «Covid is no longer mainly a pandemic of the unvaccinated. Here’s why». I artikkelen konstateres det at andelen døde som er vaksinert nå har steget til 58 prosent.

Flere oppfriskningsdoser er løsningen på problemet

Ifølge Anthony Fauci, sjef ved National Institute of Allergy and Infectious Diseases, er mer vaksine oppskriften for å få ned antallet døde. Fauci, som skal pensjonere seg i desember, brukte sin siste pressekonferanse for å markedsføre omikron-spesifikke varianter. Fra Det hvite hus’ talerstol kom han med en siste oppfordring til amerikanerne:

– Det siste budskapet jeg gir dere fra dette podiet er å vær så snill, for deres egen sikkerhet, ta deres oppdaterte covid-19-vaksine så snart dere er berettiget til det.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Straight Pride
Straight Pride
2 måneder siden

Synd at covidistene ikke forsto før det var for sent at dem ikke fikk covid før dem valgte å få det dyttet inn i blodårene. Hvordan skal en ordne opp i dette mon tro? Løsning. Dytte inn enda mer immunforsvar-drepende Unaturlige midler, så blir det nok bra.

Ja, fortsett å produser et virus som aldri existerte før dere tok vakinen! =)

Hastedosen, eller Boosterdosen som bl.a politikerne kaller det for at tenåringer skal synes det høres kult ut blir desperat proklamert og må proklameres veldig fort og alle må være vaksinert FØR folket våkner opp . Det er det viktigste.

gatelykter1488
gatelykter1488
Svar til  Straight Pride
2 måneder siden

Covidistene ? Covidustene mener du vel…

Alle og enhver (inkludert NS medlemmer) som trodde på og fortsatt tror på denne Massive covid19 løgnen burde skamme seg, og har bevist at dem har stolt på et globalt jødisk prosjekt.

proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

En sykdom(covid-19), med en dødsrate på mindre enn 1%, har forledet over 90% av befolkningen i mange land til å la seg «vaksinere» med en «helt trygg og effektiv» kjemisk cocktail av til dels ukjente ingredienser. Og nå dør både gamle og unge mennesker, tidligere friske, i hopetall, i USA og andre land. Er det befolkningsreduksjon som er agendaen og hensikten?

Trodla Gubben
Trodla Gubben
2 måneder siden

Stolt over å være blant de 10% som ikke har fått injisert det dødelige heksebrygget uten relevant vitenskap på lang sikt, og da tatt i betraktning at den ikke-eksisterende humbugen tross alt bare er et verktøy for å brødfø globale elite, o.l.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Trodla Gubben
2 måneder siden

Covidslam ble nermest en religion for mange og er det fortsatt, en kan bare prøve å være Uenig eller fornekte dets naturlige existens, da har man syndet, blir uglesett og risikerer bli utstøtt fra både familie og såkalte venner.

1% dødsrate høres ut som helt vanlig influensa, men etter vaksinene gikk dødsraten opp. Hvor kommer det såkalte viruset egentlig fra ? Fra Naturen eller vaksinene ?

Fint det fortsatt er lov å tenke, dem hadde nemlig ulovlig-gjort det om dem kunne.

Trodla Gubben
Trodla Gubben
Svar til  Straight Pride
2 måneder siden

Det skal sies at vaksinering er et sant onde, og de som er indoktrinert forstår ikke dette, for den jødiske ruletten er nesten ustoppelig. Men, som sagt det er der vi i #DNM kommer inn i bildet, og da i henhold til å få sporet folk av døds-karusellen. Ja, og da uansett om vi skulle bli ekskludert ifra Jødisk styrte Facebook, eller andre politisk riktige plattformer som er underlagt regime-diktaturer.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Trodla Gubben
2 måneder siden

Mange trodde målet var å hindre en epidemi, men kanskje det egentlig handlet om å skape en ? Jeg sier barer at dem tjener og har tjent enorme summer på folks dårlige helse. Hva skulle legene gjort uten syke mennesker? Penger hadde de ihvertfall ikke tjent, og makt hadde dem ikke fått..

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Straight Pride
2 måneder siden

SelfCorrection: Pandemi blir vel en mer riktig beskrivelse.