Hjem Nyheter Malaysias statsminister kritiserer rasen som ikke får kritiseres

Malaysias statsminister kritiserer rasen som ikke får kritiseres

3

JØDESPØRSMÅLET Den svenske komiteen mot antisemittisme gråter ut over Malaysias statsminister og hans stilling til global jødisk makt.

Maleri og foto av Mahathir Mohamad: Rajasekharan Parameswaran.

Mahathir Mohamad ble i mai 2018 gjenvalgt som statsminister i Malaysia. Han hadde tidligere styrt landet fra 1981 til 2003. Mohamad har lenge vært kjent for sitt synspunkt angående jødisk makt i verden, som truer andre raser og nasjoner.

Fra han ble gjeninnsatt som statsminister i Malaysia har Mohamad gjenopptatt sitt arbeid med å spre kjærlighet til sitt folk, samt advare mot den globale jødiske maktstrukturen. Dette har fått jøder til å nok en gang felle krokodilletårer og hyle ut om antisemittisme.

I et intervju i august forklarte Mohamad at «det finnes en rase som ikke får kritiseres» og at «antisemittismen ble oppfunnet av jøder med den hensikt å forhindre mennesker fra å kritisere jødene» når disse begår urett.

I BBC-programmet Hardtalk den 2. oktober snakket statsministeren om «kroknesete» jøder og lot seg heller ikke knebles av den jødiske påstanden om «6 millioner jøder», i en krig som totalt drepte 60 millioner mennesker, hvorav de aller fleste var hvite kristne europeere og russere, drept på ordre fra ledende jøder og sionister.

I et intervju fra 2016 gjentok Mohamad sine ofte uttrykte innsikter om at «jødene styrer verden gjennom agenter».

I 2007 erklærte Mohamad at en krigsforbryterdomstol skulle opprettes med sikte på å ivareta irakeres, libaneseres og palestineres rettigheter.

Den svenske komiteen mot antisemittisme mener at Mohamad sprer jødehat, og at jødehat er ubegripelig og kriminelt. Dette med kritikk mot jødisk makt er forøvrig også det eneste som interesserer dem angående Mohamads politikk.

Les også:
Kunsten å unngå å se elefanter
Hvorfor er folk så redd for fakta om jøder?
Jødenes rolle
FILM: Jødenes rolle i masseinnvandringen
Yinon-planen og Stor-Israel
Israelsk politiker: – Jøder er en overlegen rase
Neville Chamberlain: Verdens jøder lå bak andre verdenskrig
Kommunismens ukjente massemord
«Germany Must Perish!»
FILM: Pengemesterne – Den største svindelen noensinne

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Kim Larsen
Kim Larsen
3 år siden

Eg fant det bbc intervjuet på jewtube

Fy for en dritt kjerring.

Men han statsministeren er bastdant og står på sitt hehe

This Goyim Know!
This Goyim Know!
3 år siden

Det er godt å se at flere og flere, over hele verden, nå ser problemet med global jødisk makt. Nasjoner skal være suverene og ledet av eget folk. Ikke jødiske kapitalister! Et opprør mot globalismen, er et opprør mot den globale jødiske maktstruktur. Leve opprøret!

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Malaysia er heldige som har en statsminister som bryr seg om folket sitt. ??