Hjem Opinion Kronikk Man høster som man sår!

Man høster som man sår!

KRONIKK «Nazister» som «angriper barn og pensjonister». Knivstikking. Det kan høres ut som hentet fra en skrekkfilm, men nå skal hendelsen settes i sitt rette perspektiv.

karrtorp_lop1-640x313

Politiets pressetalsmann, Kjell Lindgren, uttalte: «Historisk sett er jeg ikke kjent med at denne type demonstrasjoner har blitt angrepet rent fysisk.»

Smak litt på dette sitatet. Historisk sett har denne type demonstrasjoner, det vil si «anti-rasistiske» demonstrasjoner, aldri blitt fysisk angrepet tidligere.

Det virker kanskje merkelig for den utenforstående – hva med alt politisk vold da? Alle overskrifter om «uroligheter mellom nazister og venstreaktivister»? Hva har alt dette handlet om da?

Jo, det skal jeg fortelle dere, dette faktum som flere og flere begynner å kjenne til, disse overskriftene kommer av at konvensjonelle medier indirekte oppfordrer venstreekstremister til å angripe demonstrasjonene våre, en metode som er satt i system i Sverige.

Senest for en måned siden ble en av Motstandsbevegelsens lovlige demonstrasjoner angrepet. Nøyaktig når venstreekstremistenes terror mot de opposisjonelle blant folket begynte rent historisk, vet jeg ikke. Men slikt som å kunne ta med seg barna sine til en av våre demonstrasjoner, ville vært helt utenkelig for oss.

«Venstreaktivister» derimot skal tydeligvis få lov til å terrorisere oss helt fritt, med massemedias backup, for siden å få holde sine egne manifestasjoner helt i fred. Når det motsatte skjer, er det plutselig en «trussel mot demokratiet».

At de sionistiske massemediene mer eller mindre har smeltet sammen med disse autonome gruppene, har blitt et faktum. De er innstilt på kamp, og kamp kommer det til å bli! Dette er bare begynnelsen!

Samtidig er det oppløftende å se så mange forsvare Motstandsbevegelsens aktivister i kommentarfeltene på Internett. Kanskje begynner mannen i gata å komme til det punkt hvor han innser at verden er et hardt og karrig sted, og at retten tilhører de som kjemper for den.

Knivstukket av pensjonist? Klikk for større bilde.

Som forelder synes man kanskje det er uheldig at barn havner midt i konfrontasjoner med politiske overtoner – men husk at det var ikke vi som introduserte den møtesforstyrrende virksomheten.

Og ærlig talt – tror noen virkelig at det var «småbarn» og «pensjonister» som ble konfrontert i dag? En av deltagerne i Motstandsbevegelsens motdemonstrasjon ble knivstukket gjentatte ganger i ryggen, noe som er talende for venstrefløyens feighet.

I dag, den 15. desember, fikk «antirasistene» smake på sin egen medisin – noe som «historisk sett aldri har skjedd».

Og dermed skrev vi historie!