Hjem Nyheter Europa Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn

Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn

15

KJØNNSDYSFORI Den politiske agendaen om å oppmuntre barn til å «bytte kjønn» krever stadig flere ofre. Kønnstilbakebytteren Charlie Evans kontaktes av hundretalls svekne ungdommer som vil bytte tilbake til den de er.

Charlie Evans og en av hennes protesjeer (innfelt). Skjermbilder: Youtube.

Britiske Sky News rapporter at stadig flere unge mennesker som har «byttet kjønn» angrer og vil ha hjelp med å «bytte tilbake» til sitt opprinnelige kjønn.

I et intervju med transkvinnen Charlie Evans kommer det frem at hundretalls unge mennesker som har «fått hjelp» med å bytte kjønn har kontaktet henne for å få støtte til å forsøke å bytte tilbake kjønnet.

Evans (28) ble født som jente, men byttet kjønn og identifiserte seg i ti år som mann før hun i fjor bestemte seg for å forsøke å bytte tilbake til kvinne igjen.

Nå har Charlie Evans startet en veldedighetsorganisasjon til støtte for kjønnsdysforikere som har modnet psykisk og vil returnere til sitt riktige kjønn. Hun sier at hun ble forbløffet over hvor mange som allerede fra start har kontaktet henne og som befinner seg i en liknende situasjon som henne selv.

Antallet barn og unge som søker om å bytte kjønn har nådd rekordhøye nivåer, men vi hører nesten aldri noe om dem som har angret inngrepet, mener Evans.

I Storbritannia har det nådd et rekordnivå med 3 200 prosent flere kjønnsbyttepasienter enn for ti år siden. Antallet jenter har økt med 5 337 prosent.

Det finnes ingen forskning og ingen statistikk som viser hvor mange som er ulykkelige over sine kjønnsbehandlinger og angrer dem, eller hvor mange som søker hjelp for å bytte tilbake.

Et «tilbakebytte» finnes bare i statistikken som en som vil bytte kjønn. Det betyr at tilbakebyttere vises i samme kolonner som de som vil bytte for første gang.

– Jeg har kontakt med 19 til 20-åringer som har operert seg og som ønsker at de ikke hadde gjort det. Deres kjønnsdysfori har ikke blitt forbedret etter operasjonene og de har det ikke bedre, sier Evans til Sky News.

Utstøtt av homolobbyen

– Det virker som om de vanligste karaktertrekkene er at de pleier å være i 25-årsalderen, oftest kvinner og oftest lesbiske, og oftest er de også autister.

Det var da Evans etter å ha holdt et foredrag om kjønnsbytte at hun ble omfavnet av en skjeggete kvinne som ville bytte tilbake til sitt kjønn som jente.

– Hun sa at hun ble utstøtt av LHBT-bevegelsen for at hun var en forræder. Så jeg følte at jeg måtte gjøre noe.

En av Evans protesjeer er en kvinne på 21 år som allerede som 13-åring syntes at hun var gutt. Hun tok testosteron og andre  preparater for å forberede seg for å i sommer få sine bryster fjernet. Men på våren begynte hun å endre seg.

– Systemet er formet slik at de sier «ok, her er hormonene dine, hver så god, nå blir det operasjon, ivei med deg». Jeg tror ikke at det hjelper noen. Jeg har sett likheter med hvordan jeg opplever min kjønnsdysfori og andre ting jeg opplever som feil ved min kropp. Til slutt tenkte jeg at ingen forandringer jeg gjorde skulle holde for meg og at det var bedre å jobbe med selvbildet enn å forandre kroppen, sier Evans anonyme protesjé.

SVTs Uppdrag Granskning har rapportert at leger på Karolinska sjukhuset i Stockholm brenner bort friske bryster på jenter så unge som 14 år.

Les mer:
Dokumentar om angrende transpersoner
FILM: The dangers of a transgender ideology
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
15 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
2 år siden

Det er ren ondskap satt i verk av homolobbyen dette med å hjernevaske barn til å bli kjønnsforvirret, og samtidig oppmuntre barn til å bli transpersoner og tidligst som mulig gjennomgå kastrering ved kjønnsoperasjoner.

Man må være jævla uintelligent om man ikke klarer å se dette.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Roy Vey
2 år siden

I Norge finnes det mer enn én million mennesker mellom 0 og 18 år (mener er ett sted mellom én million og halvannen million).

Hvorfor er det kun rundt 500 mennesker som årlig lar seg hjernevaske til å ville bytte kjønn, Roy Vey?

Finnes det virkelig én million unge mennesker (eller flere) her i landet som klarer å stå imot homolobbyens ondskap?

Er nesten alle barn og unge her i landet så smarte at de klarer å stå imot det massive presset fra en ondsinnet lobby, med massemedia på slep, om at det er «født i feil kjønn»?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Asgaut, nå var det vel ingen som har sagt at en hel befolkning skulle la seg forføres til kastreringsbenken helt i begynnelsen av en indoktrineringsprosess.

Nei, så fort går det nok ikke Asgaut 🙂 Og ei heller vil nok HELE befolkningen la seg lures og forvirres av homolobbyen, takk og lov.

MEN, det pågår en indoktrineringsprosess rettet mot barn, hvilket har ledet til at stadig flere barn blir kjønnsforvirret. Dette samtidig med at homolobbyen oppmuntrer til det å bli transpersoner, og ikke minst gjennomgå kjønnsoperasjoner i tidligst mulig alder.

Er dette greit synes du, Asgaut?

Blod og Jord
Blod og Jord
Svar til  Asgaut
2 år siden

Asgaut. Det som er interessant med troll som deg, er at dere forutsetter en rekke ting om meningsmotstanderne deres. Feks at vi tror at homolobbyen skal gjøre alle til homser. Da blir det lett å latterliggjøre. Kampen mot det noen kaller homolobbyen er ikke en kamp mot homofile. Det er ikke en kamp mot fargene i regnbuen. Det er ikke en gang – tro det eller la være – en kamp mot homofili. Det er en kamp mot OPPLØSNINGEN av tusenårgammel kultur, vår kultur. Det er en kamp for vårt folks overlevelse i et globalistisk helvete. Du syns sikkert det… Les mer »

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Det er aldri for sent å snu, får vi tro. Biologisk er en født enten som mann eller kvinne, ingen mellomting og intet «født med feil kjønn». Pga kjønnsforvirring og transepropaganda faller dessverre noen for denne feiloppfatningen, og «får hjelp» til å «skifte kjønn», men så oppdager de senere at alt var en sørgelig misforståelse og ønsker å gå tilbake til DET DE EGENTLIG VAR – og er. Stakkars mennesker! Og Fanden ta de som villeder og forfører!

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Skjønner at du synes synd på de som angrer. Vi føler vel alle med dem. Må være en vanskelig situasjon.

Men hva med de som får hjelp til kjønnskorrigerende behandling, som blir tilfredse, og føler de kan leve et relativt godt liv etter kirurgi.

Er du glad på deres vegne, Proverbs?

Roy Vey
Roy Vey
Svar til  Asgaut
2 år siden

Du skjønnmaler Asgaut, og nekter å se tragedien i alt dette.

Jeg tror nok ikke noen av dem egentlig er «tilfredse». Og langt mindre tilfreds tror jeg dem vil bli ved å oppmuntres til å omfavne et sykdomsbilde og gjennomgå irreversibel kjønnsoperasjon som de senere sannsynligvis vil angre. De burde istedet fått hjelp i psykiatrien, fremfor å ledes til kastreringsbenken.

Å gå mot naturen gjør nok ingen tilfreds.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
Svar til  Asgaut
2 år siden

Du gir deg ikke Asgaut, det skal du ha. Det KAN vel hende at noen få av de som har gått mot naturen får og har et all right liv; det finnes alltid unntak fra generelle regler. MEN synes ikke du det er et stort tankekors at mange nå ønsker å reversere det de har gjort, og at rundt halvparten av transene har forsøkt å begå selvmord? Da vil du vel si at det skyldes oss normale, som har fordommer og diskriminerer? Å vemmes ved unatur og avvik er en naturlig reaksjon hos alle normale.

Asgaut
Asgaut
Svar til  Proverbs 26:11
2 år siden

Godt du, og forhåpentligvis flere med deg her inne, tåler å høre én motstemme. Å være uenig med en overveiende majoritet på Frihetskamp innebærer riktignok at jeg får mange tomler ned på stort sett hvert eneste innlegg jeg skriver. Men jeg lever forsåvidt godt med det 🙂 Bra du kan være såpass nyansert og reflektert at kan være enig i at noen av de som har gjennomgått kjønnskorrigering kan ha et ålreit liv. Jeg er enig i at det finnes de som angrer seg. Vet ikke om eksisterer konkrete tall på det, hadde vært interessant og sett. Jeg tror det… Les mer »

Kim Larsen
Kim Larsen
2 år siden

At vi i det hele tatt befinner oss der som vi er komt i dag er helt sinnsykt.

Hvor mange av disse kvinner å menn som har tuklet med hormoner osv er nå blitt sterile?

Hvor mange fremtidige generasjoner er borte for alltid på grunn av disse evneveike utskuddene.

knus homolobbyen og knus kulturmarxismen!!!

tony
tony
2 år siden

noen år tilbake i tid var det sett på som syke folk i dag blir det sett på som
bra og helt normalt man reklamerer for det osv.

hva skjer om noen år om dette ikke blir stoppet

Dr.Phil
Dr.Phil
2 år siden

Folk med psykiske problemer blir på kynisk vis manipulert av homolobbyen til å dyrke sin forstyrrelse og gå «all in». I den tro at homolobbyen ønsker dem vel, blir de naturligvis glad over å ha funnet en såkalt «venn» som ikke anser deres forstyrrelse som en forstyrrelse, men heller noe de bør ta helt ut til det ekstreme. Helt til de møter veggen.

Det er litt som om en person som skulle slite med selvmordstanker skulle fått en såkalt «venn» som etter et smil og et klapp på skulderen hvisker i vedkommendes øre; «trekk av min venn!»

trackback
1 måned siden

[…] også: Dokumentar om angrende transpersoner Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn Foreldre til barn med diagnosen «kjønnsdysfori» danner nettverk: «Slutt å eksperimenter med […]

trackback
1 måned siden

[…] Det kjønnsløse samfunn Studie: Fire av fem «transeksuelle» lider av mentale forstyrrelser Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn Dokumentar om angrende […]