Hjem Nyheter Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn

Mange unge transpersoner i Storbritannia vil bytte tilbake til sitt virkelige kjønn

KJØNNSDYSFORI Den politiske agendaen om å oppmuntre barn til å «bytte kjønn» krever stadig flere ofre. Kønnstilbakebytteren Charlie Evans kontaktes av hundretalls svekne ungdommer som vil bytte tilbake til den de er.

Charlie Evans og en av hennes protesjeer (innfelt). Skjermbilder: Youtube.

Britiske Sky News rapporter at stadig flere unge mennesker som har «byttet kjønn» angrer og vil ha hjelp med å «bytte tilbake» til sitt opprinnelige kjønn.

I et intervju med transkvinnen Charlie Evans kommer det frem at hundretalls unge mennesker som har «fått hjelp» med å bytte kjønn har kontaktet henne for å få støtte til å forsøke å bytte tilbake kjønnet.

Evans (28) ble født som jente, men byttet kjønn og identifiserte seg i ti år som mann før hun i fjor bestemte seg for å forsøke å bytte tilbake til kvinne igjen.

Nå har Charlie Evans startet en veldedighetsorganisasjon til støtte for kjønnsdysforikere som har modnet psykisk og vil returnere til sitt riktige kjønn. Hun sier at hun ble forbløffet over hvor mange som allerede fra start har kontaktet henne og som befinner seg i en liknende situasjon som henne selv.

Antallet barn og unge som søker om å bytte kjønn har nådd rekordhøye nivåer, men vi hører nesten aldri noe om dem som har angret inngrepet, mener Evans.

I Storbritannia har det nådd et rekordnivå med 3 200 prosent flere kjønnsbyttepasienter enn for ti år siden. Antallet jenter har økt med 5 337 prosent.

Det finnes ingen forskning og ingen statistikk som viser hvor mange som er ulykkelige over sine kjønnsbehandlinger og angrer dem, eller hvor mange som søker hjelp for å bytte tilbake.

Et «tilbakebytte» finnes bare i statistikken som en som vil bytte kjønn. Det betyr at tilbakebyttere vises i samme kolonner som de som vil bytte for første gang.

– Jeg har kontakt med 19 til 20-åringer som har operert seg og som ønsker at de ikke hadde gjort det. Deres kjønnsdysfori har ikke blitt forbedret etter operasjonene og de har det ikke bedre, sier Evans til Sky News.

Utstøtt av homolobbyen

– Det virker som om de vanligste karaktertrekkene er at de pleier å være i 25-årsalderen, oftest kvinner og oftest lesbiske, og oftest er de også autister.

Det var da Evans etter å ha holdt et foredrag om kjønnsbytte at hun ble omfavnet av en skjeggete kvinne som ville bytte tilbake til sitt kjønn som jente.

– Hun sa at hun ble utstøtt av LHBT-bevegelsen for at hun var en forræder. Så jeg følte at jeg måtte gjøre noe.

En av Evans protesjeer er en kvinne på 21 år som allerede som 13-åring syntes at hun var gutt. Hun tok testosteron og andre  preparater for å forberede seg for å i sommer få sine bryster fjernet. Men på våren begynte hun å endre seg.

– Systemet er formet slik at de sier «ok, her er hormonene dine, hver så god, nå blir det operasjon, ivei med deg». Jeg tror ikke at det hjelper noen. Jeg har sett likheter med hvordan jeg opplever min kjønnsdysfori og andre ting jeg opplever som feil ved min kropp. Til slutt tenkte jeg at ingen forandringer jeg gjorde skulle holde for meg og at det var bedre å jobbe med selvbildet enn å forandre kroppen, sier Evans anonyme protesjé.

SVTs Uppdrag Granskning har rapportert at leger på Karolinska sjukhuset i Stockholm brenner bort friske bryster på jenter så unge som 14 år.

Les mer:
Dokumentar om angrende transpersoner
FILM: The dangers of a transgender ideology
Dokumentar: Det kjønnsløse samfunn
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»