Hjem Nyheter Norden Manifestasjon mot planlagt forbud av urnordiske symboler

Manifestasjon mot planlagt forbud av urnordiske symboler

1

SVERIGE En manifestasjon mot det svenske regimets forsøk på å forby urnordiske symboler er planlagt den 24. mai i Stockholm.

Det er det Nordiska Asa-samfundet som den 24. mai har planlagt å holde en manifestasjon utenfor riksdagen i Stockholm. Anledningen er at det svenske regimet vil forby flere runer.

«Gjennom justisminister Morgan Johanssons sekretariat drives en utredning som skal presenteres i slutten av mai 2019 hvor man skal komme frem til om å muliggjøre det slik at Runer og andre Nordiske symboler f.eks. Valknuten, Mjølner, Vegvísir skal kunne havne under loven om Hets Mot Folkegruppe», skriver samfunnet i sitt Facebook-arrangement for manifestasjonen.

Anledningen skal ifølge jødisk makt-lakeien Morgan Johansson være at runene er «nazistiske og rasistiske», tross at deres opphav er over tusen år eldre enn disse svertebegrepene.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Martin
Martin
3 år siden

Urovekkende hvor ondskapsfulle de er som i det heletatt tenker tanken på å forby Runer!
Slike ting gir meg bare mer kamplyst og får meg til å engasjere meg mer for det Nordiske folks interesser!
Åpenbart at de ønsker å viske ut alt som representerer det nordiske folket, for å gjøre oss rotløse.
Nå må faen meg folk gjøre motstand og støtte den gode siden, slik at slike psykopater som jobber på denne måten får sin fortjente straff for brudd på menneskerettighetene!