Hjem Nyheter Europa Mann dømt for å ha lært hunden «hitlerhilsen»

Mann dømt for å ha lært hunden «hitlerhilsen»

2

ABSURDISTAN En skotsk mann har blitt dømt for «hatkriminalitet» etter han la ut en film på YouTube der han lærer kjærestens hund å gjøre en såkalt hitlerhilsen.

Meechan førers bort i håndjern av britisk tankepoliti etter å ha blitt arrestert for en humoristisk film.

Den skotske YouTube-personligheten og komikeren Count Dankula, hvis ekte navn er Mark Meechan, har i Glasgow tingrett blitt funnet skyldig for en hatforbrytelse, og står potensielt overfor to måneder i fengsel etter å ha lastet opp en film av kjærestens hund som gjør en såkalt hitlerhilsen.

Filmen fra 2016 ble publisert på YouTube og viser hunden Buddha som hever sin pote i været etter å ha blitt trent opp til å svare på ulike kommandoer. Filmen viser også hunden se på Adolf Hitlers tale i Berlin under de olympiske leker i 1936. Ifølge Meechan trente han opp hunden som en spøk for å plage kjæresten og nekter for å ha rasistiske eller antisemittiske holdninger.

Rettsaken har pågått i over 2 år etter å ha blitt utsatt en rekke ganger. Straffeutmåling i saken er ventet den 28. april.

Meechan forteller om absurde dommen i et intervju med Tommy Robinson:

Se den berømte filmen som fikk Meechan dømt nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=SYslEzHbpus

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Rogaland
Rogaland
4 år siden

Vanligvis så liker jeg ikke vitser eller noe som antyder at gassing av jøder tok plass, men denne filmen var topp!

For en fantastisk hund! 🙂
Bra instinkt!
Veldig pen hilsing!

14/88!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Galskapen har ingen ende, mens landet oversvømmes av mud sharks og UK i løpet av noen tiår vil være et nytt kalifat, den hvite befolkningen tvangskonvertert til Islam, og hvite kvinner impregnert av low-IQ islamister. Men det er slik britene vil ha det, ser det ut til: https://dailystormer.name/count-dankula-trial-today-will-neo-nazi-dog-trainer-walk-free/