Hjem Nyheter Mann ranet butikk med hjelp av hvit skyld

Mann ranet butikk med hjelp av hvit skyld

ABSURDISTAN En afroamerikansk mann i USA er etterlyst etter at han ranet flere butikker for mobiltelefoner ved å anklage butikkansatte for rasisme.

Politiet i Los Angeles (LAPD) ber publikum om hjelp med å identifisere en mann som brukte hvit skyldfølelse til å få tilgang til og stjele mobiltelefoner.

Ifølge politiet gikk mannen inn i Boost Mobile Store i Vanowen Street tirsdag formiddag der han spurte en butikkansatt om å vise ham de nye Iphone-modellene. Da den ansatte nektet å hente ut de nye modellene og istedet dirigerte ham til de sammenkoblede displaytelefonene, anklaget mannen, som er afroamerikaner, den butikkansatte for å være rasist.

«I frykt for å bli stemplet som rasist viste den kvinnelige ansatte telefonene til den mistenkte. Da telefonene var innenfor rekkevidde, tok den mistenkte telefonene og løp fra stedet», heter det i en offisiell uttalelse fra LAPD.

Mindre enn tre timer senere gjorde den mistenkte det igjen i Oxnard County, og stakk av med Apple og Samsung Galaxy S8-telefoner, ifølge LAPD.

Se film av hendelsen nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=xC4lAahAySM

Kilde:
Thief Uses Racial Guilt Trips To Steal iPhones