Hjem Nyheter Norge Mann slått med balltre av innvandrergjeng

Mann slått med balltre av innvandrergjeng

NORGE En ung mann ligger på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått i hodet med et balltre av en innvandrergjeng i Oslo.

En yngre mann er alvorlig skadd etter at han ble slått i hodet med et balltre på Ulsrud T-banestasjon i Oslo natt til onsdag. Ingen er pågrepet i saken, melder NTB.

Mannen skal ha blitt slått i kroppen og i hodet med et balltre før de seks til sju jevnaldrende gjerningsmennene løp fra stedet. Mannen ble undersøkt av ambulanse og sendt videre til legevakt for undersøkelse og deretter til Ullevål sykehus. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil.

Ingen er så langt pågrepet i saken, men politiet i Oslo etterforsker for tiden flere saker hvor ungdomsgjenger står bak trusler og uprovosert vold.

Etterforskningsleder Anne Kristin Stakston Langvik ved Grønland politistasjon sa tirsdag til ABC Nyheter at de har hatt rundt 20 saker som omhandler ran, vold og trusler fra ungdomsgrupperinger.

– Det er mye uprovosert vold, dessverre. Grupperingene finner en «feil» ved ungdommene og truer dem til å gjøre noe for å slippe unna bank, sier hun.

Senest i helgen skal 20 gutter skal ha sparket og slått en 15-åring til blods på Huk i Oslo – tilsynelatende uprovosert. Gjennomgående i flere av sakene er at ofrene er unge, etnisk norske gutter, mens gjerningsmennene har ulik etnisk bakgrunn.

Kilde:
Ung mann alvorlig skadd i voldsepisode på Ulsrud