Hjem Nyheter Norge Mann slått med balltre av innvandrergjeng

Mann slått med balltre av innvandrergjeng

11

NORGE En ung mann ligger på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått i hodet med et balltre av en innvandrergjeng i Oslo.

En yngre mann er alvorlig skadd etter at han ble slått i hodet med et balltre på Ulsrud T-banestasjon i Oslo natt til onsdag. Ingen er pågrepet i saken, melder NTB.

Mannen skal ha blitt slått i kroppen og i hodet med et balltre før de seks til sju jevnaldrende gjerningsmennene løp fra stedet. Mannen ble undersøkt av ambulanse og sendt videre til legevakt for undersøkelse og deretter til Ullevål sykehus. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil.

Ingen er så langt pågrepet i saken, men politiet i Oslo etterforsker for tiden flere saker hvor ungdomsgjenger står bak trusler og uprovosert vold.

Etterforskningsleder Anne Kristin Stakston Langvik ved Grønland politistasjon sa tirsdag til ABC Nyheter at de har hatt rundt 20 saker som omhandler ran, vold og trusler fra ungdomsgrupperinger.

– Det er mye uprovosert vold, dessverre. Grupperingene finner en «feil» ved ungdommene og truer dem til å gjøre noe for å slippe unna bank, sier hun.

Senest i helgen skal 20 gutter skal ha sparket og slått en 15-åring til blods på Huk i Oslo – tilsynelatende uprovosert. Gjennomgående i flere av sakene er at ofrene er unge, etnisk norske gutter, mens gjerningsmennene har ulik etnisk bakgrunn.

Kilde:
Ung mann alvorlig skadd i voldsepisode på Ulsrud

11
Delta i debatten

avatar
6 Comment threads
5 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Ut med packet!AnonymsurferSkarpretterenknutSturm88 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast

Det gjelder for alle krigere å utvikle Odins ulver, ravner og brødre, samt sette øyet i brønnen. Myten er krigerkunst.

Vil man overleve, så gjelder det å utvikle styrke (Gere) og hurtighet (Freke), innsyn (Munin) og årvåkenhet (Hugin), kampvilje (Vilje) og fredhellighet (Ve), samt seierssikkerhet (sjelsbrønnen) og åndskraft (øyet i fugleperspektiv).

Dette er Odins kriger «yoga», som er indoeuropeernes opprinnelige ashtanga yoga.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz

Det er alldeles forferdelig det som foregår. Voldtekter, overgrep og uprovosert vold, der gjerningsmennene ofte opptrer i flokk. Løgnpresen eller propagandapressen synes å gjøre sitt beste for å skjule fakta, nemlig at mange av disse hendelsene er motivert ut fra hat mot hvite mennesker. Følgelig blir resultatet at store deler av folket forblir naive, og ikke tar nødvendige forholdsregler – til tider som små lam, sørgløst vandrende midt blant en flokk med ulver. Det er min klare oppfatning at rasisme er langt mer utbredt blandt fremmedkulturelle innvandrere enn hva man finner ellers i befolkningen. Spørsmålet er hvordan kunne det bli… Les mer »

Thomas Jackson
Thomas Jackson

Ja, du har rätt. Jag trodde Norge skulle klara sig bättre än Sverige men jag undrar hur det blir på lang sikt. Norsk media ljuger nesten like mye som svensk. En ting er dog sikker, det går langsamt langsamt mot noe form av konfrontasjon eller underkastelse under islam. Enda reddningen torde vare kristlig fascism eller germansk nationasjonalsosialisme og man kan spörre sig «hur hamnade vi här?». Själv er jag en typisk og klassisk konservativ person som försöker hjelpe nordiske nasjonalister så gott jag rimligen kan men flytter nog til Polen, er gift med en polska, eller til England der jag… Les mer »

Sturm88
Sturm88

En dag, karer… !!!!!

knut
knut

Det å slå noen i hodet med et balltre er meget forkastelig. En skal være heldig om man ikke blir hjerneskadet av det.

Skarpretteren
Skarpretteren

Øye for øye tann for tann. Jœvla ørkenrotter.

Ut med packet!
Ut med packet!

/Kommentar fjernet
Les retningslinjer.

Skarpretteren
Skarpretteren

Kunne ikke sagt det bedre selv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Husk på at vi ikke må kaste bort tiden på å bli sinte på «barneranerne» (symptomet), men heller mot den kriminelle (for det meste kritthvite) eliten (årsaken) som lar dette skje. Hver gang en ung hvit person (fra arbeiderklassen) får livet sitt ødelagt, gliser en haug med kritthvite ngo’ere, journalister, LGBQP’ere, venstreekstremister, jurister og andre borgerlige profittører fra øre til øre. Oppsumert som gruppe kan vi for all enkelthets skyld kalle denne gruppen for Haterne*. (Takes one to know one)

Ut med packet!
Ut med packet!

En dag skall de rasfrämmande avskummen få smaka sin egen medicin.

Ut med packet!
Ut med packet!

/Kommentar fjernet
Les retningslinjer.