Hjem Nyheter Norge Mann slått med balltre av innvandrergjeng

Mann slått med balltre av innvandrergjeng

11

NORGE En ung mann ligger på sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt slått i hodet med et balltre av en innvandrergjeng i Oslo.

En yngre mann er alvorlig skadd etter at han ble slått i hodet med et balltre på Ulsrud T-banestasjon i Oslo natt til onsdag. Ingen er pågrepet i saken, melder NTB.

Mannen skal ha blitt slått i kroppen og i hodet med et balltre før de seks til sju jevnaldrende gjerningsmennene løp fra stedet. Mannen ble undersøkt av ambulanse og sendt videre til legevakt for undersøkelse og deretter til Ullevål sykehus. Tilstanden skal være alvorlig, men stabil.

Ingen er så langt pågrepet i saken, men politiet i Oslo etterforsker for tiden flere saker hvor ungdomsgjenger står bak trusler og uprovosert vold.

Etterforskningsleder Anne Kristin Stakston Langvik ved Grønland politistasjon sa tirsdag til ABC Nyheter at de har hatt rundt 20 saker som omhandler ran, vold og trusler fra ungdomsgrupperinger.

– Det er mye uprovosert vold, dessverre. Grupperingene finner en «feil» ved ungdommene og truer dem til å gjøre noe for å slippe unna bank, sier hun.

Senest i helgen skal 20 gutter skal ha sparket og slått en 15-åring til blods på Huk i Oslo – tilsynelatende uprovosert. Gjennomgående i flere av sakene er at ofrene er unge, etnisk norske gutter, mens gjerningsmennene har ulik etnisk bakgrunn.

Kilde:
Ung mann alvorlig skadd i voldsepisode på Ulsrud

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
11 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Boge Myklebrast
Boge Myklebrast
5 år siden

Det gjelder for alle krigere å utvikle Odins ulver, ravner og brødre, samt sette øyet i brønnen. Myten er krigerkunst.

Vil man overleve, så gjelder det å utvikle styrke (Gere) og hurtighet (Freke), innsyn (Munin) og årvåkenhet (Hugin), kampvilje (Vilje) og fredhellighet (Ve), samt seierssikkerhet (sjelsbrønnen) og åndskraft (øyet i fugleperspektiv).

Dette er Odins kriger «yoga», som er indoeuropeernes opprinnelige ashtanga yoga.

Jarl Stoltz
Jarl Stoltz
5 år siden

Det er alldeles forferdelig det som foregår. Voldtekter, overgrep og uprovosert vold, der gjerningsmennene ofte opptrer i flokk. Løgnpresen eller propagandapressen synes å gjøre sitt beste for å skjule fakta, nemlig at mange av disse hendelsene er motivert ut fra hat mot hvite mennesker. Følgelig blir resultatet at store deler av folket forblir naive, og ikke tar nødvendige forholdsregler – til tider som små lam, sørgløst vandrende midt blant en flokk med ulver. Det er min klare oppfatning at rasisme er langt mer utbredt blandt fremmedkulturelle innvandrere enn hva man finner ellers i befolkningen. Spørsmålet er hvordan kunne det bli… Les mer »

Thomas Jackson
Thomas Jackson
Svar til  Jarl Stoltz
5 år siden

Ja, du har rätt. Jag trodde Norge skulle klara sig bättre än Sverige men jag undrar hur det blir på lang sikt. Norsk media ljuger nesten like mye som svensk. En ting er dog sikker, det går langsamt langsamt mot noe form av konfrontasjon eller underkastelse under islam. Enda reddningen torde vare kristlig fascism eller germansk nationasjonalsosialisme og man kan spörre sig «hur hamnade vi här?». Själv er jag en typisk og klassisk konservativ person som försöker hjelpe nordiske nasjonalister så gott jag rimligen kan men flytter nog til Polen, er gift med en polska, eller til England der jag… Les mer »

Sturm88
Sturm88
5 år siden

En dag, karer… !!!!!

knut
knut
5 år siden

Det å slå noen i hodet med et balltre er meget forkastelig. En skal være heldig om man ikke blir hjerneskadet av det.

Skarpretteren
Skarpretteren
Svar til  knut
5 år siden

Øye for øye tann for tann. Jœvla ørkenrotter.

Ut med packet!
Ut med packet!
Svar til  Skarpretteren
5 år siden

/Kommentar fjernet
Les retningslinjer.

Skarpretteren
Skarpretteren
Svar til  Ut med packet!
5 år siden

Kunne ikke sagt det bedre selv.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
5 år siden

Husk på at vi ikke må kaste bort tiden på å bli sinte på «barneranerne» (symptomet), men heller mot den kriminelle (for det meste kritthvite) eliten (årsaken) som lar dette skje. Hver gang en ung hvit person (fra arbeiderklassen) får livet sitt ødelagt, gliser en haug med kritthvite ngo’ere, journalister, LGBQP’ere, venstreekstremister, jurister og andre borgerlige profittører fra øre til øre. Oppsumert som gruppe kan vi for all enkelthets skyld kalle denne gruppen for Haterne*. (Takes one to know one)

Ut med packet!
Ut med packet!
5 år siden

En dag skall de rasfrämmande avskummen få smaka sin egen medicin.

Ut med packet!
Ut med packet!
Svar til  Ut med packet!
5 år siden

/Kommentar fjernet
Les retningslinjer.