Hjem Nyheter Norge Mannegruppa Ottar gjør livet surt for pedofile – på Norgesturnè for å...

Mannegruppa Ottar gjør livet surt for pedofile – på Norgesturnè for å varsle naboer

18

BARNS TRYGGHET Nattesøvnen til pedofile i Norge forstyrres. Mannegruppa Ottar sprer skrekk på sin Norgesturnè. Myndigheter og media river seg i håret.

Illustrasjonsfoto.

Mens myndigheter og media er mer opptatt av å verne pedofile, fremfor å tenke på barns trygghet, har Mannegruppa Ottar satt ned foten på gasspedalen og innledet en Norgesturnè for å varsle nabolag mot personer istand til å voldta deres barn.

– Vi er i gråsonen når det gjelder å krenke privatlivets fred. Men vi ser på dette som borgervern og synes det er viktig å opplyse nabolag om at det finnes overgripere der, slik at de kan passe bedre på barna sine, sier Kay Erikssen, leder av Mannegruppa
Ottar, og fortsetter:

– Vi har kommet frem til at hvis vi kan redde barn fra overgrep med dette, så er det verdt det. Vi må beskytte barna her og ikke overgriperne.

På sin Norgesturnè har Mannegruppa Ottar møtt massiv motstand fra myndigheter og media, som utrolig nok virker å være mer opptatt av de pedofiles vel og ve, fremfor barnas sikkerhet.

Systemmedia har også forsøkt å fremstille de pedofile som personer man bør føle synd på. NRK har blant annet intervjuet en pedofil mann fra Nordland, som sier han frykter Mannegruppa Ottar skal ta kontakt med hans familie.

– Fryktelig ubehagelig, sier den pedofile mannen.

Unnskyldning som at folk nært tilknyttet de pedofile kanskje vil føle det ubehagelig når disse blir eksponert, er også noe systemmedia anvender i håp om at folk skal reagere mot Mannegruppa Ottars nabovarsling. Dette i sterk kontrast til hva systemmedia synes om sin egen praksis hvor de har hengt ut nasjonalister med bilde og fullt navn, for bare å ha hengt opp sitt politiske budskap, eller deltatt i en politisk demonstrasjon.

Mannegruppa Ottars Norgesturnè kan følges på snapchat ved å legge til mannegruppaotar, samt deres nettside MGO Nabovarsel.

Les også:
Med fokus på barnas trygghet
Kulturmarxisme

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
18 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Steinar
Steinar
1 år siden

Støtter dem i dette fullt ut! Alt for lenge har pedofile blitt vernet om og skjermet mot å bli hengt ut, …til tross for at disse monstre har gjort seg skyldig i VERDENS VERSTE FORBRYTELSE. Media sensurerer og politi er fraværende i nabovarsling, i kontrast til hva de gjør mot redelige nasjonalister som bare vil anvende sin rett til å ytre sitt budskap.

Det lukter pedofile i maktposisjoner!!!

Thomas Wutzke Mosveen
Thomas Wutzke Mosveen
Svar til  Steinar
1 år siden

Godt slike pervoer blir avslørt! Dette er ting som overhodet ikke skal beskyttes av personvern. Avslør faenskapet så foreldre kan forsvare sine kjæreste, Evt. jage potensielle registrerte pedojævler dit de hører hjemme. Skal visst være varmt der??

H.L
H.L
Svar til  Steinar
1 år siden

Dette med pedofile i maktposisjoner har vist seg å være tilfelle en rekke ganger, og igjen finnes det nok mange som ennå ikke er avslørt. Men det at pedofile som tidligere HAR blitt avslørt og dømt fortsatt får skape seg en karriere innen politikk, eksempelvis, er jo helt absurd. Eksempelvis slike som han SV-politikeren og homolobbyaktivisten Leif Christensen (https://www.frihetskamp.net/sv-topp-domt-til-fem-maneders-fengsel-for-overgrepsbilder-av-barn/).

Ja takk, dødsstraff for pedofili!
Ja takk, dødsstraff for pedofili!
1 år siden

Ja takk, dødsstraff for pedofili! Idag får svina bare et knips på fingrene.

Vermin Kohn
Vermin Kohn
1 år siden

Antisemittisme!

Kim Andreassen
Kim Andreassen
Svar til  Vermin Kohn
1 år siden

haha

David T
David T
1 år siden

Skulle bare mangle at naboer i det minste ble varslet. Deres barn er jo ikke trygge med slike avskyelige pedofile i nærheten.

Ove fra østkanten
Ove fra østkanten
1 år siden

BRA Mannegruppa Ottar! Håper flere følger etter og gjør det samme.

Vegard M
Vegard M
1 år siden

Har fulgt de på snapchat en stund, absolutt å anbefale. Gjør en kjempebra jobb.

Barns trygghet først!

Tom
Tom
1 år siden

Veldig bra tiltak av mannegruppen Ottar.
At noen kan være negativ til dette og ville gi de pedofile sympati sier veldig mye om hva slags syke mennesker de er.

Morten
Morten
1 år siden

Ingen medlidenhet for folk som voldtar barn.

Olena
Olena
1 år siden

Alle foreldres rett er å beskytte sine barn!

Ronny
Ronny
1 år siden

Støtter Mannegruppa Ottar fullt ut! Er det noen som skal henges ut så er det pedofile avskum!

Heimdal
1 år siden

Er ikke første gangen mannegruppa har blitt motarbeidet og forsøkt nedkjempet med råtten taktikk og fuleste spill. Men gjennom tykt og tynt har den bestått.

Kristoffer
Kristoffer
1 år siden

Det de gjør skulle myndighetene gjort. Eller holdt de vekk fra samfunnet for godt.

Nattevakten
Nattevakten
1 år siden

Mannegruppa Ottar gjør en kjempejobb. Det er så utrolig viktig å belyse hvor mildt pedofile straffes og hvordan pedofile hele tiden tas under vingene og skjermes av myndighetene. Jeg bryr meg katta i hva de pedofile måtte føle, jeg bryr meg om barnas trygghet og synes det bør være prioritet 1 at barn kan slippe å bli utsatt for pedofiles syke lyster. Det minste myndighetene kunne gjort var å opplyse nabolag om at det er en viss risiko for barna der. Men helst burde pedofile blitt fjernet fra samfunnet på livstid.

https://youtu.be/MzlwwoS2-bk

Geir O
Geir O
1 år siden

De er på Instagram: nabovarselnorge