Hjem Nyheter Norge Mannegruppa Ottar gjør livet surt for pedofile – på Norgesturnè for å...

Mannegruppa Ottar gjør livet surt for pedofile – på Norgesturnè for å varsle naboer

BARNS TRYGGHET Nattesøvnen til pedofile i Norge forstyrres. Mannegruppa Ottar sprer skrekk på sin Norgesturnè. Myndigheter og media river seg i håret.

Illustrasjonsfoto.

Mens myndigheter og media er mer opptatt av å verne pedofile, fremfor å tenke på barns trygghet, har Mannegruppa Ottar satt ned foten på gasspedalen og innledet en Norgesturnè for å varsle nabolag mot personer istand til å voldta deres barn.

– Vi er i gråsonen når det gjelder å krenke privatlivets fred. Men vi ser på dette som borgervern og synes det er viktig å opplyse nabolag om at det finnes overgripere der, slik at de kan passe bedre på barna sine, sier Kay Erikssen, leder av Mannegruppa
Ottar, og fortsetter:

– Vi har kommet frem til at hvis vi kan redde barn fra overgrep med dette, så er det verdt det. Vi må beskytte barna her og ikke overgriperne.

På sin Norgesturnè har Mannegruppa Ottar møtt massiv motstand fra myndigheter og media, som utrolig nok virker å være mer opptatt av de pedofiles vel og ve, fremfor barnas sikkerhet.

Systemmedia har også forsøkt å fremstille de pedofile som personer man bør føle synd på. NRK har blant annet intervjuet en pedofil mann fra Nordland, som sier han frykter Mannegruppa Ottar skal ta kontakt med hans familie.

– Fryktelig ubehagelig, sier den pedofile mannen.

Unnskyldning som at folk nært tilknyttet de pedofile kanskje vil føle det ubehagelig når disse blir eksponert, er også noe systemmedia anvender i håp om at folk skal reagere mot Mannegruppa Ottars nabovarsling. Dette i sterk kontrast til hva systemmedia synes om sin egen praksis hvor de har hengt ut nasjonalister med bilde og fullt navn, for bare å ha hengt opp sitt politiske budskap, eller deltatt i en politisk demonstrasjon.

Mannegruppa Ottars Norgesturnè kan følges på snapchat ved å legge til mannegruppaotar, samt deres nettside MGO Nabovarsel.

Les også:
Med fokus på barnas trygghet
Kulturmarxisme