Hjem Nyheter Norden Mannen Elin Ersson forsøkte redde er dømt kvinnemishandler

Mannen Elin Ersson forsøkte redde er dømt kvinnemishandler

1

SVERIGE Den 52 år gamle afghaneren som Elin Ersson forsøkte å holde igjen i Sverige er en dømt kvinne- og barnemishandler.

I slutten av juli ble den gråtende Elin Ersson verdenskjent da hun forsøkte å forhindre utvisningen av en 26 år gammel afghaner. Ettersom 26-åringen ikke var på flyet redningsforsøket utspant seg på forsøkte hun i stedet å stoppe den påståtte utvisningen av en 52 år gammel afghaner. Nå viser det seg at 52-åringen er dømt for å ha mishandlet sine barn og sin kone.

Det var den 14. januar i år som mannen ble sint på sine to døtre for at de ikke slo av sin TV. På grunn av dette begynte afghaneren å piske dem med en sammenbrettet ladekabel på to meter, hvilket også rammet kona da hun kom inn i rommet. Før kona besvimte utenfor boligen hadde 56-åringen blant annet rukket å dunke hodet hennes i gulvet.

Mannen fikk 9 måneders fengsel for mishandlingen og ba dessuten selv om å få bli utvist, noe som aktor aldri ba om. Hvor mannen befinner seg i dag og om han virkelig ble utvist fra Sverige er uvisst.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Dette patetiske opptrinnet viser bare at kvinner aldri bør få noen innvirkning på våre nordiske lands politikk overfor samfunnsskadelig invasjon av fremmede. For dem gjelder bare følelser og ikke realiteter. Resultatet er skremmende, i form av kriminalitet og belastning på våre velferdsordninger, og større usikkerhet for – ja, nettopp kvinner og barn, som risikerer overgrep, voldtekt og drap begått av dem som deres hjerter slår så varmt for.