Hjem Nyheter Mannlig vektløfter blir første til å konkurrere «som kvinne» i OL

Mannlig vektløfter blir første til å konkurrere «som kvinne» i OL

3

HOMOLOBBYEN Den new zealandske mannen «Laurel Hubbard», tidligere kalt Gavin Hubbard, blir den første «transpersonen» til å delta i OL. I sommerens OL kommer Hubbard til å konkurrere med kvinner.

Vektløfteren «Laurel Hubbard». Foto: Twitter.

«Laurel Hubbard» blir den første «transpersonen» til å delta i de olympiske leker. Mannen het tidligere Gavin Hubbard, men bestemte seg for å skjære av seg sitt kjønnsorgan og injisere seg med hormoner.

Tanken var at den mannlige vektløfteren skulle «bli kvinne». I 2017 fikk Hubbard også tillatelse til å konkurrere med kvinner, hvor han i verdensmesterskapet vant sølv i dameneste tyngste vektklasse.

Siden da har han også vunnet flere store vektløftkonkurranser «som kvinne».

I forkant av sommerens OL i Tokyo virker det som at Hubbard blir uttatt til New Zealands tropp. Den internasjonale olympiske komité bestemte i 2015 at «transpersoner» skulle få delta, og på grunn av endrede kvalifikasjonsregler blir Hubbard automatisk kvalifisert til konkurransen.

New Zealands olympiske komité har ikke tatt ut sin tropp, men beskriver det som «veldig trolig» at Hubbard og en del andre vektløftere kommer til å få dra til mesterskapet i Tokyo.

Siden Hubbard begynte å konkurrere mot kvinner har både han og konkurranseledere fått kritikk for at en storvoksen mann som Hubbard skal få konkurrere mot kvinner.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Dette er noe som treffer feministene og LHBTQ-forkjemperne «rett i fleisen», siden transefenomenet er det «hotteste» på kjønnsavviksfronten. Nå kan altså biologiske menn, med muskelmasse, benbygning, osv. som gjør dem overlegne kvinner(selv om de har tatt antitestosteron og kuttet av penisen), delta i idrettskonkurranser SOM KVINNER(om de får lov), og utkonkurrere ekte kvinner. Mange kvinner har protestert på dette uvesenet, fordi de lett kan ødelegge for dem. Og lesbene vil nødig bli assosiert med transene, noe jeg finner festlig.

Arier
Arier
1 år siden

Den kulturmarxistiske galskapen må stoppes med alle midler. De indre fiendene og forræderne som pusher denne galskapen og psykiske terrorismen på oss må interneres og bakmennene må møte seg selv i døren.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
1 år siden

Morer meg over dette. Forhåpentligvis vil dette få mange kvinner til å våkne fra dette tolerante, likeverd og «love not hate» fjolleriet