Hjem Nyheter Marine Le Pen avgår som partileder

Marine Le Pen avgår som partileder

6

FRANKRIKE Det franske høyrepopulistiske partiet Rassemblement National har fått ny partileder.

Marine Le Pen. Foto: Анна Исакова, (CC BY 4.0) via Wikimedia Commons.

Lørdag ble Marine Le Pen (54) erstattet som partileder for det franske høyrepopulistiske partiet Rassemblement National (RN), tidligere Front National. Marine tok over som partileder i 2011, etter hennes far Jean-Marie Le Pen, som grunnla partiet i 1972.

Marine Le Pen har under sin tid som partileder blitt sterkt kritisert blant nasjonalister verden over ettersom man mener hun forrådte sin egen far, krøp for jøder og modererte partiets politikk.

Med 85 prosent av stemmene ble EU-parlamentarikeren Jordan Bardella (27) valgt inn som ny partileder og utklasset dermed konkurrenten Louis Alio.

Bardella ble medlem av partiet i 2012, i en alder av 16 år. I en uttalelse skal han ha fortalt at han ble med «mer for Marine Le Pen enn for National Front».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
2 måneder siden

Valgsystemet i Frankrike – og i omtrent alle vestlige land – er rigget slik at kandidater som le Pen ikke har en sjanse i helvete til å bli president. Isteden har landet en granny-loving tjener for bankvesen, globohomo og multikultur i Macron, i presidentrollen. Når det er sagt er le Pen en overløper og sviker, som prøvde å slikke jødenes føtter og tjene globalistene, uten at det hjalp. Den nye kosten Bardella er uprøvd, og vi får vel vente litt og se, uten store forhåpninger.

Straight Pride
Straight Pride
2 måneder siden

Sionist-kjærring.

Straight Pride
Straight Pride
2 måneder siden

Frankrikkes Sylvi Listhaug, å jeg bøyer meg i støvet for disse heltinnene som stadig bruker islam og masseinnvandring som valgflesk og gir blanke så fort dem har kommet til feministmakta. Gjelder å ha perspektiv nok til å gjennomskue disse nikkeldukkene da vi vet hvem som drar i trådene.

Roger M
Roger M
2 måneder siden

Hun er en skam. Vi får nå se om denne Jordan Bardella er bedre, men har vel ikke akkurat stor tro på det.

Straight Pride
Straight Pride
Svar til  Roger M
2 måneder siden

Jordan Bardella tilhører samme sionist-eliten og er utsendt derifra. Dem er nikkeldukker plassert i politikken for å roe ned etniske Franskmenn med falskt håp.

Tom Hauge
Tom Hauge
2 måneder siden

Det var jammen på tide. Den Sionist kjærringen der har pisset så mye på sin egen fars livsverk at det er helt utrolig!