Hjem Nyheter Globalt Mark Collet diskuterte jødespørsmålet i direktesendt debatt

Mark Collet diskuterte jødespørsmålet i direktesendt debatt

5
DEL

DEBATT Den britiske nasjonalisten og forfatteren Mark Collett diskuterte jødespørsmålet i en direktesendt debatt på YouTube.

Mark Collett under sin tid som leder for BNPs ungdomsorganiasjon.

Den siste tiden har direktesendte «ytringsfrihetsvennlige» diskusjoner eksplodert i popularitet på nettstedet YouTube. Populære YouTube-profiler som Andy Warski, Baked Alaska og Jean-Francois Gariépy har arrangert flere interessante debatter der hvite nasjonalister, raserealister og personer fra Alt-Right-bevegelsen har debattert meningsmotstandere som blant annet konservative liberale, libertarianere og aktører fra venstresiden.

Den åpne debatten har dog ikke falt i smak hos YouTube, som har svart med å sensurere, og i enkelte tilfeller slette de mest kontroversielle debattene. Flere YouTube-kanaler har også blitt truet med nedstengning på grunn av debatter med kontroversielle emner og gjester.

Da den velkjente pro-hvite aktivisten David Duke skulle debattere den jødiske høyrekonservative journalisten Halsey English måtte Duke dessverre melde avbud på grunn av familieforpliktelser. Istedenfor steppet Mark Collett, tidligere leder for ungdomsorganisasjonen til British National Party (BNP), inn for å ta debatten, som etterhvert utviklet seg til å handle om jødenes innflytelse i massemedia, finans og Hollywood.

Under debatten tar Collett opp at sjefen for YouTube, en jødiske kvinne ved navn Susan Wojcicki, aktivt forsøker å sensurer politiske dissidenter på plattformen. Ikke lenge etter livesendingen var ferdig ble den nesten 3,5 timer lange debatten lagt i «begrenset modus» av YouTube. Frihetskamp vil derfor tipse om to separate klipp der Collett diskuterer jødespørsmålet.

I tillegg til å drive sin egen YouTube-kanal, der den tidligere BNP-politikeren laster opp svært lærerike videoer hver eneste uke, har Collett også skrevet boken «The Fall of Western Man», som er tilgjengelig gratis på hans nettside.

Mark Collett diskuterer jødenspørsmålet:

Mark Collett  og Patrick Slattery forklarer viktigheten av å forstå jødespørsmålet:

Se hele debatten i «begrenset modus» nedenfor:

Les mer om YouTubes politiske sensur:
Google bruker ADL for å sensurere YouTube
YouTube ønsker å dehumanisere «nazister»
YouTube sensurerer Frihetskamp – sletter anti-homolobby-film
Red Ice TV diskuterte YouTube-sensur
YouTube sensurerer historisk flagg

5
Delta i debatten

avatar
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
AnonymsurferV.LEspenProverbs 26:11Kim Larsen Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Kim Larsen
Kim Larsen

Denne debatten så jeg. Jeg har fulgt med på en del programmer hos Andy Warski og han franskmannen. Gode programmer..veldig lange, men gode. Jeg liker hele oppsettet og den respekten. Vel det er enkelte som ikke eier respekt. Så et program hvor han der jøden Halsey slengte så jævlig med kjeften mot en som heter Mike Enoch. Og en annen der Sargon dummer seg kraftig ut i debatt mot Richard Spencer. Jeg skulle gjerne ha likt og sett debatten med Anglin men den har selvfølgelig blitt fjernet.. En morsom video er hvor en neger debatterer mot en ung jente og… Les mer »

Espen
Espen

De første faraoene hadde visst Europeisk opphav. Dem hadde rødt og blondt hår . Ikke bare genene, men også hårfargene på mummiene bekrefter det .

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Jødene verden over er i panick mode, fordi stadig flere goyim får øynene opp for hvem som står bak masseinvasjonen til Europa, undergravningen av våre vestlige hvite samfunn og alle forsøk på å kvele frie ytringer på sosiale media og på nettet for øvrig. Og vi må være årvåkne og ikke la noen mulighet gå fra oss til å påpeke at det er slik. Jødene er våre evige fiender og vår undergang, om vi ikke reiser oss til motstand.

V.L
V.L

Flott 🙂 varmer mitt hjerte.
Godt å se så sterke mennesker med mye kunnskap.

Løft de opp!
https://url.rw/?http://www.thefallofwesternman.com

Anonymsurfer
Anonymsurfer

Over 3 timer med holmgang blir nok litt i overkant for de fleste så de to videoklippene øverst var en allright oppsummering.

Jeg synes for øvrig at Mark Collett fikk belyst jødespørsmålet på en konstruktiv og normie-vennlig måte.