Hjem Nyheter Globalt Mark Collet diskuterte jødespørsmålet i direktesendt debatt

Mark Collet diskuterte jødespørsmålet i direktesendt debatt

DEBATT Den britiske nasjonalisten og forfatteren Mark Collett diskuterte jødespørsmålet i en direktesendt debatt på YouTube.

Mark Collett under sin tid som leder for BNPs ungdomsorganiasjon.

Den siste tiden har direktesendte «ytringsfrihetsvennlige» diskusjoner eksplodert i popularitet på nettstedet YouTube. Populære YouTube-profiler som Andy Warski, Baked Alaska og Jean-Francois Gariépy har arrangert flere interessante debatter der hvite nasjonalister, raserealister og personer fra Alt-Right-bevegelsen har debattert meningsmotstandere som blant annet konservative liberale, libertarianere og aktører fra venstresiden.

Den åpne debatten har dog ikke falt i smak hos YouTube, som har svart med å sensurere, og i enkelte tilfeller slette de mest kontroversielle debattene. Flere YouTube-kanaler har også blitt truet med nedstengning på grunn av debatter med kontroversielle emner og gjester.

Da den velkjente pro-hvite aktivisten David Duke skulle debattere den jødiske høyrekonservative journalisten Halsey English måtte Duke dessverre melde avbud på grunn av familieforpliktelser. Istedenfor steppet Mark Collett, tidligere leder for ungdomsorganisasjonen til British National Party (BNP), inn for å ta debatten, som etterhvert utviklet seg til å handle om jødenes innflytelse i massemedia, finans og Hollywood.

Under debatten tar Collett opp at sjefen for YouTube, en jødiske kvinne ved navn Susan Wojcicki, aktivt forsøker å sensurer politiske dissidenter på plattformen. Ikke lenge etter livesendingen var ferdig ble den nesten 3,5 timer lange debatten lagt i «begrenset modus» av YouTube. Frihetskamp vil derfor tipse om to separate klipp der Collett diskuterer jødespørsmålet.

I tillegg til å drive sin egen YouTube-kanal, der den tidligere BNP-politikeren laster opp svært lærerike videoer hver eneste uke, har Collett også skrevet boken «The Fall of Western Man», som er tilgjengelig gratis på hans nettside.

Mark Collett diskuterer jødenspørsmålet:

https://www.youtube.com/watch?v=j7OsONO62sc

Mark Collett  og Patrick Slattery forklarer viktigheten av å forstå jødespørsmålet:

https://www.youtube.com/watch?v=y9nApyS237k

Se hele debatten i «begrenset modus» nedenfor:

https://www.youtube.com/watch?v=9dlu0RD9f88

Les mer om YouTubes politiske sensur:
Google bruker ADL for å sensurere YouTube
YouTube ønsker å dehumanisere «nazister»
YouTube sensurerer Frihetskamp – sletter anti-homolobby-film
Red Ice TV diskuterte YouTube-sensur
YouTube sensurerer historisk flagg