Hjem Nasjonal kamp Media Mark Collett snakker ut om hetsen – Splittelse rundt Tommy Robinson

Mark Collett snakker ut om hetsen – Splittelse rundt Tommy Robinson

8

RED ICE Den britiske nasjonalisten Mark Collett snakker ut i et fersk intervju med Red Ice TV om svertekampanjen han har blitt utsatt for av støttespillere til Tommy Robinson.

Det var i forrige uke at YouTube-kanalen til den velkjente islamkritiske aktivisten Tommy Robinson publiserte en propagandafilm som forsøker å sverte den britiske nasjonalisten Mark Collett, en veteran fra det nasjonalistiske miljøet i Storbritannia og tidligere leder av ungdomsavdelingen til British Nationlist Party (BNP).

Propagandafilmen har dog blitt latterliggjort og tilbakevist av flere prominente YouTube-profiler og selv mange av Robinsons egne fans spør seg nå hva hensikten med filmen egentlig var. Robinson for tiden sitter i fengsel for å ha «trosset domstolen» etter å ha direktesendt utenfor en rettssak med utenlandske mistenkte pedofile, og det er fremdeles uklart om han i det hele tatt har godkjent filmen.

Publiseringen av filmen kommer i kjølevannet av at en kvinne ved navn Shazia Hobbs, som jobbet for Tommy Robinsons nyhetsside, fikk sparken etter at hun skrev en artikkel om den jødiske innflytelsen i kulturmarxismen. Hun fortalte deretter om hendelsen i et intervju med Collett, noe som tydeligvis skal ha irritert hennes tidligere arbeidsgiver. I tillegg til dette skal Collett noen uker tidligere ha deltatt i debatt med en gruppe jødiske sionister, hvorav en skal ha direkte koblinger til Tommy Robinson. Debatten endte med total ydmykelse for sionistene, som minutter etter livesendingen valgte å slette hele debatten og førte til at sionistene ble fullstendig latterliggjort.

Disse hendelsene, i tillegg til at mange av Tommy Robinsons fans har begynt å stille spørsmål om jødisk makt, har ført til stor uenighet og splittelse i bevegelsen rundt Robinson. Mange av hans mest lojale fans har også hoppet av fordi de mener Robinson blir finansiert av jødiske interesser som ikke bryr seg om den hvite arbeiderklassen – en gruppe som har sett de verste konsekvensene av masseinnvandringen til Storbritannia.

Se komikeren Mr. Metokurs morsomme reaksjonvideo på det han kaller verdens dårligste propagandafilm nedenfor: 

Les også:
Mark Collett: Vi behøver noe lignende Den Nordiske Motstandsbevegelsen i England

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden
Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

52:30 – Helt komisk påstand fra jøder! Faktum er at de problemer vi idag står ovenfor skyldes rasefremmed illojalitet til det europeiske urfolk og nasjon. Hver gruppe kjemper for sine gruppeinteresser, slik er naturen. Og når da rasefremmede, som er langt mer bevisste over sin rasetilhørighet og tilknytning til et folk enn hva indoktrinerte europeere er idag, migrerer til et fremmed land i Europa, så vil de automatisk knytte seg til hverandre og jobbe utifra egne gruppeinteresser, på bekostning av urfolket. Flere av Europas ledere er idag jøder uten at mange europeere er klar over det. Disse jøder står idag… Les mer »

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Bra folk begynner å våkne for jødisk makt.

Espen
Espen
3 år siden

Bra det splittes rundt Robinson og at folk begynner å gjennomskue falsk opposisjon

Knus Sionismen!
Knus Sionismen!
3 år siden

Hva er vitsen med å kjempe for grenser om du allikevel gir faen i folket? Da kan du jo like godt ta vekk grensene å erkjenne at du er en forbanna globalist som hyller Kalergi planen.
De er ikke nasjonalister, deres politikk vil føre til det samme som de øvrige globalister

Johan G
Johan G
3 år siden

Ekte nasjonalister elsker sitt folk og vil aldri akseptere folkeutbytte!

Tommy Robinson er kontrollert opposisjon, som Resett her i Norge. Deres mål er å villede de folk som smått har begynt å våkne til å akseptere globalismen, og ikke minst hylle Israel og jødene, og sette Israel og jødene først!

Kontrollert opposisjon ønsker integrering og oppmuntrer til folkeutbytte. Dette er Kalergi planen som globalistene i EU også arbeider for.

https://i.imgur.com/jswT420.png

Roar
Roar
3 år siden

Folk bør lære seg kjennetegnene, hva som er kontrollert opposisjon, og hva som er ekte opposisjon. https://i.imgur.com/M7VsiKl.jpg

Vifter de med Israel-flagg og stort sett snakker om å forsvare jøder, så er det garantert kontrollert opposisjon!

Inge
Inge
3 år siden

Det var interessant.