Hjem Nyheter Mark Zuckerberg bedriver lobbyvirksomhet for innvandring

Mark Zuckerberg bedriver lobbyvirksomhet for innvandring

USA: Den jødiske grunnleggeren av overvåkningsverktøyet Facebook, Mark Zuckerberg, kaster seg nå på den amerikanske politikken.

Mark-Zuckerberg-wearing-a-Kippah
Mark Zuckerberg

Den 28-årige milliardæren Mark Zuckerberg skal nå gjøre politisk karriere sammen med flere andre liberalister. Det politiske målet skal i følge nettavisen Politico være å øke innvandring fra den tredje verden til det allerede oversvømmede USA. Zuckerberg skal allerede ha gått inn med flere millioner dollar i lobbyorganisasjonen som skal gi en arbeidskraft bestående av høyt utdannede innvandrere.

Den nye organisasjonen som kommer til å skapes skal først og fremst gjøre det mulig for USAs rundt tyve millioner illegale innvandrere å få statsborgerskap i landet. Zuckerberg er ikke en alene blant jødene – om å skape organisasjoner som er positive til innvandring. Finansmannen George Soros, som driver Open Society Foundation, bedriver lobbyvirksomhet for å åpne opp Øst-Europas grenser og i Sverige finner vi Gabriel Urwitz, som skjenker store beløper til venstreekstreme Expo.

Dette kan settes i kontrast til mangemilliardærene Bill Gates og Warren Buffett, som i stedet for å ville åpne grensene for masseinnvandring sysler med å hjelpe ikke-europeiske på hjemmeplan.

Kilde:
Facebook’s Mark Zuckerberg eyes political push on immigration