Hjem Nasjonal kamp Markering av vintersolverv

Markering av vintersolverv

 FELLESSKAP  Rede 2 gjennomførte nylig en sosial aktivitet i anledning vintersolverv. På skjemaet stod blant annet en nydelig tradisjonell julemiddag.

vintersolverv

I tradisjonen tro arrangerte Rede 2 også i år en markering av vintersolverv, og at vi nå går mot lysere og varmere tider. I tillegg til Sørlandets aktivister, var også medlemmer fra Rede 1 med på feiringen, samt spesielt inviterte sympatisører.

Hvor man i fjor hadde valgt å tilbringe aktiviteten utendørs i naturen, ble det i år arrangert i et lokale leid for anledningen hvor det ble servert nydelig tradisjonell julemat tilberedt av et medlem fra Rede 2, samt god drikke. Både seriøse og useriøse samtaler om alt i fra ideologi og historie, til Motstandsbevegelsens vekst, samt utviklingen i samfunnet ble ført. Løse planer for fremtidige aksjoner ble også diskutert.

middag_vintersolverv-221215-01
Middagen bestod av ribbe, julepølse, poteter, rosenkål, rødkål, kålstuing, og selvfølgelig tyttebær.

Etter middagen ble det lyttet til Simon Lindbergs tale fra Aktivistdagene vinteren 2015.

Motstandsrede 2, med venner, vil ønske alle nasjonale en god jul og et godt nytt kampår. Og husk at dersom du ikke allerede er medlem, så la 2016 bli det året hvor du selv tar steget og engasjerer deg i Den nordiske motstandsbevegelsen.