Hjem Nyheter Norden Märta Stenevi: «Hvite kvinner må vike for de utenlandsfødte!»

Märta Stenevi: «Hvite kvinner må vike for de utenlandsfødte!»

3

KULTURMARXISME Det svenske Miljöpartiets kvinnelige talsperson Märta Stenevi avslører i et intervju med Aftonbladets Anders Lindberg at hun mener det er dags at hvite kvinner fratrer sine posisjoner til fordel for innvandrerkvinner. Hun mener også at det er farlig om feil parti får innflytelse i «demokratiet» og frykter at hvis Sverigedemokraterna får makten kan de gå så langt som å ta bort Pride-flaggene.

Märta Stenevi. Foto: Carolina Bruseman (CC BY-SA 4.0)

I et pod-intervju i Aftonbladet med avisens politiske redaktør, venstreekstremisten Anders Lindberg, mener Miljöpartiets kvinnelige talsperson Märta Stenevi at de står for å ytterligere redusere svenskenes innflytelse over sitt eget land. Det er ikke lenger bare «den hvite mannen» som må degraderes, men turen har også kommet til hvite kvinner som nå forventes å klive av sine posisjoner for å gi plass til invasjonsstyrken.

Hvite kvinner må fratre sine posisjoner for å gi utenlandsfødte makt

Stenevi mener i et resonnement om «likestilling» at det bare finnes en viss mengde makt som skal fordeles og at mennene må «flytte på seg» for at kvinnene skal få «like mye makt» som mennene. Siden sporer hun inn på hvordan makten skal fordeles også ut fra et mangfoldsperspektiv og gir deretter uttrykk for at svenske kvinner må fratre sine posisjoner til fordel for utenlandsfødte kvinner:

– Skal kvinner ha like mye makt som menn så kommer man til å behøve og flytte på seg. Dette kommer å synes i neste ledd når vi prater om mange andre mangfoldsaspekter: Skal utenlandsfødte kvinner få makt, ja, da kommer hvite innenriksfødte kvinner også å behøve og flytte på seg, sier Stenevi.

Det fremkommer ikke om Märta Stenevi er åpen for å selv flytte på seg og fratre sin plass til en kompetent innvandret kvinne – eller om hun anser at en slik kvinne ikke finnes og hva anledningen til det i såfall kan være.

Vil at staten skal bestemme over familiers privatliv

Märta Stenevi, som selv bor i rikmannsbydelen Limhamn i Malmö, representerer «verdens første feministiske regjering».

Hun forteller i intervjuet at hennes parti ikke er fremmed for å la staten innskrenke ytterligere på innbyggernes frihet for med henvisning til foreldrenes «kjønn» og likestilling bestemme hvem som skal få utnytte foreldreforsikringen og få være hjemmeværende med barna.

«Dessverre finnes det ingen støtte i riksdagen» for å gjennomføre et slikt diktat nå, sier hun. Hun mener også at det er «frihet» for kvinner å bli tvunget til å begi seg ut på arbeidsmarkedet og ser det som en fremgang at så mange kvinner er drevet ut i arbeidslivet.

«Feil å la majoriteten bestemme hva som er rett og galt: De kan ta bort Pride-flaggene»

Hun gir i intervjuet også sitt syn på demokrati og at det er feil å la majoriteten bestemme hva som er rett og galt, samt velge hva de øvrige skal utsettes for. Det er derimot ikke helt klart om dette gjelder bare om Sverigedemokraterna får innflytelse.

Stenevi forteller også at om et parti som SD får 20 prosent av stemmene, så innebærer ikke det at de skal ha motsvarende mandat til å gjennomføre sitt politiske program. Hun poengterer nemlig at hvis SD får makten så kommer de til å gjennomføre majoritetens ønskemål og «minske friheten» i Sverige og kanskje gå så langt som å tone ned Pride-lobbyen og «ta bort flaggene».

Sier hun vil øke menneskers frihet – men vil samtidig minske deres valgmuligheter

Det kan interessant nok sammenfattes at Stenevi i intervjuet mener at statens oppgave er å gi så mye frihet som mulig til folket mens hun i samme intervju paradoksalt nok understreker at hun vil at staten skal innskrenke folks frihet ved å blant annet brenne for at det svenske folk skal overlate sine jobber til innvandrere, bestemme hvilken forelder som skal få være hjemme med sitt barn og avgjøre hvilke partier som skal få innflytelse gjennom valg.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
1 år siden

Det er det samme med MDG i Norge, i tillegg til SV og Venstre; med kvinner i front arbeider de målrettet for å ødelegge det tradisjonelle samfunn på alle områder. De snakker gjerne om «frihet» men i god sosialistisk ånd definerer de hvilke friheter vanlige folk bør få, og hvilke som skal tas bort. Som feks hatet mot privatbilismen, aka «fossilbilen», i Norge, spesifikt i Oslo. Men hva får Ola nordmann, dvs -kvinne, til å stemme på de fundamentalt hjernedøde feministene, i manns- og kvinnedrakt?

Gjermund Hougen
Gjermund Hougen
1 år siden

Kvinner som henne skulle aldri hatt politisk makt med sitt hat mot den hvite rasen!

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Hun kan gjerne vike for en mer oppegående svensk kvinne.