Hjem Nyheter Martyren Soleimani ble hedret på sin dødsdag

Martyren Soleimani ble hedret på sin dødsdag

1

ANTISIONISME Heltegeneralen og martyren Qassem Soleimani ble drept i et amerikanske terrorangrep for tre år siden. På årsdagen for sitt martyrskap ble Soleimani hedret i sitt hjemland Iran, samt i andre deler av verden.

General Qassem Soleimani, martyr i kampen mot sionismen.
Foto: sayyed shahab-o- din vajediCC BY 4.0, via Wikimedia Commons.

Den iranske generalen Qassem Soleimani var befalhaver for den iranske revolusjonsgardens spesialstyrke Quds og en av de viktigste individene i beseiringen av Den islamske staten i Irak. I løpet av sitt liv klarte han å skape antisionistiske allianser over hele Midtøsten og bidro til å styrke Irans posisjon i regionen på bekostning av terrorgrupper og den sionistiske okkupasjonsmakten i Palestina, skriver Nordfront.

Soleimani ble drept i et amerikansk terrorangrep 3. januar 2020 i forbindelse med at han besøkte Irak. På treårsdagen for generalens martyrskap ble Soleimani hedret i sin hjemby Kerman i sørøstre Iran.

Martyren Qassem Soleimani ble hedret i hjembyen Kerman på treårsdagen for sitt martyrskap. Foto: IRNA/Mohammad Mehdi Pourarab.

Soleimani var dog ikke bare populær i Iran, men var en slags rockestjerne blant antisionister over hele den muslimske verden. Ifølge det iranske nyhetsbyrået IRNA ble generalens minne hedret fra Pakistan i øst til Angola i Afrika på tirsdag.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Trodla Gubben
Trodla Gubben
1 måned siden

Martyr Soleimani var en helhjertet antisionist som virkelig kjempet for sitt folk og nasjon, og erkefienden var selvsagt Israel og USA sin terrorvirksomhet. Ja, han var nasjonalist helt ut til fingerspissene, der han virkelig elsket sin egen kultur og historiske verdier, og med det ikke ønsket innblanding av fremmede makter i sitt eget elskede land. Uansett, må jeg som sagt også si R.I.P. #MidtøstenGeneralen, og da på bakgrunn av at han virkelig hatet jødene og den jødiske makteliten.