Hjem Nyheter Massedemonstrasjoner mot USA i Venezuela

Massedemonstrasjoner mot USA i Venezuela

2

VENEZUELA Vestlig media tier om store antiamerikanske demonstrasjoner i Venezuela.

Antiamerikanske demonstrasjoner i Caracas 10. august. Foto: Reuters / Manaure Quintero

Da USA i vinter offentlig begynte å forsøke å kuppe makten fra Venezuelas sosialistiske og antiglobalistiske regjering rapporterte vestlig media flittig om hendelsesforløpet.

Nå når massive antiamerikanske demonstrasjoner holdes i det søramerikanske landet holder samme medier helt tyst. Russiske RT derimot rapporterer om hvordan titusentalls venezuelanere har tatt seg til gatene i landets hovedstad Caracas.

Demonstrasjonene er hovedsakelig mot de strenge sanksjonene som USA har lagt på Venezuelas økonomi, fremfor alt dets lukrative oljebransje.

Tross USA-støttede voldelige protester, trusler om invasjon og sanksjoner har den antiglobalistiske regjeringen under Nicolas Maduro enn så lenge holdt stand. Dette med noe militærstøtte fra Russland, samt diplomatisk støtte fra blant annet Kina og Tyrkia.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
N.S
N.S
2 år siden

De som flørter med sionismen forstår faen ikke at sionister er de verste globalister. Hver gang et fremmed land ødelegges så jubler idiotene, uten å forstå at det medfører visse konsekvenser. Uroligheter i verden skyldes sionistenes hyppige krigføring i land etter land. USA har ingen rett til å blande seg inn i andres anliggende.

Morten
Morten
2 år siden

No more wars for jewish imperialism! Selv om Venezuela er noe venstreorientert, så er de ihvertfall imot globalismen. Hvorfor faen bry seg om de?