Hjem Nyheter Europa Masseinnvandringen omdirigeres mot Finland

Masseinnvandringen omdirigeres mot Finland

1

MASSEINNVANDRING Da rasefremmede migranter ikke lykkes å bryte seg inn i Polen, blir de nå i stedet omdirigert til Finland.

Illegale migranter ved den hviterussiske grensen. Foto: Kancelaria Premiera, (CC BY-NC-ND 2.0)

De siste månedene har titusenvis av migranter fra Midtøsten og Afrika forsøkt å ta seg illegalt inn i Polen via Hviterussland.

Ifølge opplysninger har den hviterussiske regjeringen fløyet migranter inn i landet, med løfte om at de skal få gå videre inn i EU. Den polske regjeringen sørget imidlertid for å stanse masseinnvandringen og det oppsto en fastlåsning ved grensen.

Lobbyorganisasjoner og menneskesmuglere fortsetter å selge smuglerreiser til migranter via sosiale medier, men ettersom Polen viste muskler og stanset den orkestrerte masseinnvandringen på den polsk-hviterussiske grensen har migrantenes interesse for flybilletter til Hviterussland falt.

Ifølge Monika L. Richter, sjefanalytiker i det britiske selskapet Semantic Visions, blir migrantene dirigert videre av menneskesmuglere mot Russland. Derfra håper de å ta seg inn i Finland, ifølge annonsene.

Det finske sikkerhetspolitiet bekrefter at slik markedsføring finner sted og overvåker situasjonen.

Finland, resten av Norden og deler av Europa står nå i fare for ytterligere masseinnvandring.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11(@hans-simon)
1 måned siden

Det er som med LHBTQ-personer og andre «disadvantaged»; vi må rette vår oppmerksomhet og motstand mot bakmennene/the enablers; menneskesmuglere så klart, men viktigere er (((the players))) on the grand chessboard. Mao de som med dette som brekkstang vil ødelegge Europa og Norden med dysgenisk, helst muslimsk innvandring av «browne sludge» fra Afrika og Midtøsten.