Hjem Nyheter Norden Masseinnvandringen fortsetter i Sverige – til tross for koronakrisen

Masseinnvandringen fortsetter i Sverige – til tross for koronakrisen

4

FOLKEUTBYTTE I mars måned, midt i koronapandemien, fortsatte Sverige å bevilge oppholdstillatelse til 8 285 rasefremmede, noe som tilsvarer nesten 100 000 innvandrere på helårsbasis.

Masseinnvandringen av rasefremmede fortsetter i Sverige til tross for koronakrisen. Skjermbilde: Twitter.

Samtidig som svenske myndigheter iverksetter drastiske tiltak for å begrense menneskelig kontakt i kampen mot spredningen av koronaviruset, fortsetter masseinnvandring av utlendinger til landet med uforminsket styrke.

I løpet av årets tre første måneder ble det tildelt 25 427 nye oppholdstillatelser i Sverige, hvorpå de største gruppene var asyl- og familieinnvandring, samt arbeidsinnvandring. Bare i mars måned fikk 8 285 rasefremmede innvandrere oppholdstillatelse.

Omregnet til årsbasis innebærer dette en innvandring på nesten 100 000 personer, hvorav mange potensielt kan være bærere av koronaviruset.

Av statistikken fremgår det at 40 prosent (3 309) av de innvilgede oppholdstillatelsene i løpet av mars måned er såkalt arbeidsinnvandring. Dette skjer samtidig som titusenvis av svensker har blitt varslet om at de vil bli arbeidsledig, samt at myndighetene har oppgitt at arbeidsledigheten trolig vil stige til over 10 prosent.

Svensk statistikk over bevilget oppholdstillatelse hittil i 2020. Bilde: Samhällsnytt.

Kritikk mot myndighetene har vært å forvente ettersom en stor del av arbeidsinnvandringen handler om arbeidsplasser med lav kompetanse som heller kan fylles med arbeidsledige unge svensker som ennå ikke har etablert seg på arbeidsmarkedet, fremfor til rasefremmede.

Den 19. mars innførte Sverige innreiseforbud til landet, med en varighet på 30 dager – til å begynne med – for å forhindre spredningen av koronaviruset. Men samtidig har den svenske regjeringen avgjort at asylsøkere og familieinnvandring ikke skal bli berørt av innreiseforbudet.

Les også:
Stockholm kan være nær karantene – universitetssykehuset har leid frysecontainere for tusen lik
Etter kritikk mot mangelfull håndtering av koronakrisen i Sverige: Jødinnen Helle klein ønsker nå sensur i media
Motstandsbevegelsen demonstrerte mot Sveriges håndtering av koronakrisen
Masseinnvandringen sprer multiresistente bakterier

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Katrine
Katrine
2 år siden

Det er ikke så rart at mange svensker kommer til norske byer på jakt etter jobber når det er slike tilstander der.

Hanne
Hanne
2 år siden

Dette er en skam for det svenske folket.
At de ikke sperrer grensene for innvandring setter jeg et stort spørsmålstegn bak?
Den svenske statsministeren må tenke på det svenske folket mer enn annet nå. Det er en krise i verden. Lille Europa kan ikke hjelpe hele verden.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

De svenske raseforræderne har sine prioriteringer, uansett «koronakrise», og det er å omgjøre Sverige til Svedistan ved gradvis å bytte ut den nordiske/svenske befolkningen med negre og arabere. La oss ikke bedra! Løfven og hans feministregime kjører på med sin folkefiendtlige politikk.

Sidsel
Sidsel
2 år siden

Å hevde at Sverige har havarert er ikke å kimse av! At ingen går til det skrittet å stiller politikerne for Riksrett er totalt uforståelig,