Hjem Nyheter Masseoppsigelser i protest mot Soros’ oppkjøp av radiostasjon

Masseoppsigelser i protest mot Soros’ oppkjøp av radiostasjon

USA 120 000 dollar i «bli værende-bonus» holder ikke for å kunne beholde profilerte ansatte ved radiostasjonen Radio Mambí, når den nå kjøpes opp av en Soros-støttet venstreradikal gruppe.

George Soros. Foto: http://www.stephan-roehl.de/ (CC BY-SA 2.0).

Det utlyste salget av Radio Mambí i uken som gikk, en spanskspråklig radiodebattstasjon i Miami i Florida, til en venstreradikal gruppe støttet av den venstreekstreme multimilliardærjøden George Soros har foranledet en masseflukt av ansatte.

Televisa Univisión, som eier Radio Mambí, oppgis å ha mottatt så sterke protester mot oppkjøpet fra de ansatte på radiostasjonen at konglomeratet tilbyr flere «Radio Mambí-personligheter» 120 000 dollar i bonus om de blir værende.

Vil «bekjempe spanskspråklig desinformasjon» – 18 stasjoner skal kjøpes

Kjøperen, et nyopprettet selskap kalt Latino Media Network, er koblet til et flertall venstreradikale, inklusivt Soros selv. Nettverkets leder oppgir at kjøpet har som formål å nå store markeder over hele landet – Los Angeles, New York, Houston, Chicago, Dallas, San Antonio, McAllen, Fresno, Las Vegas og Miami – for å bekjempe spanskspråklig «desinformasjon».

Utover Soros ledes dette nettverket av Stephanie Valencia, en tidligere sjef i Obama-administrasjonen, samt Jess Morales Rocketto, en innvandrings- og venstreaktivist.

Investeringsgruppen Lakestar Finance, direkte tilknyttet Soros Fund Management, skal ifølge opplysninger finansiere nettverket Latino Media Network og deres forsøk på å kjøpe opp til sammen 18 spanskspråklige radiostasjoner, inklusivt stasjonen Mambí.

«Inte verdt de pengene å selge seg ut»

Nettsiden El American oppgir at «enkelte programverter» på stasjonen er så ukomfortable med å fortsette å arbeide på en enhet så tilknyttet og anpasset til Soros og Det demokratiske partiet – at de ikke vil gjøre det «selv om de er tilbudt 120 000 dollar».

Latino Media Networks koblinger til nettopp Demokratene er ifølge opplysninger ytterst påtakelige. For eksempel har den nevnte styremedlemmet Morales Rocketto, ifølge mediet Axios «vært høyst aktiv i ’Hillary for America’, foreningen ’American Federation of Labor and Congress of Industrial Organization’ [kjent for å organisere 12 millioner amerikanere samt for sin ’progessive politikk’ (red. anm.)], ’Obama for America’ samt ’Den demokratiske nasjonale komitee’».

Ifølge El American oppgir en annen intern kilde fra Radio Mambí at han kommer til å si seg opp uansett bonus, ettersom «han aldri skulle ta imot én dollar fra Soros.» Ifølge denne kilden, som oppgis å generere tusenvis av dollar til stasjonen i form av annonsører, går stasjonen konkurs om tre til fire av de viktigeste programvertene forlater den.