Hjem Nyheter Massive mordbranner mot hvite i Sør-Afrika

Massive mordbranner mot hvite i Sør-Afrika

4

SØR-AFRIKA Over 250 000 hektar mark herjes av branner rundt Hertzogville og Hoopstad i Sør-Afrika. Hvite bønder (boere) har mistet både gårdsbruk og boliger i branner påsatt av svarte afrikanere.

Over 250 000 hektar mark har blitt satt i brann rundt byene Hertzogville og Hoopstad i Sør-Afrika. Hvite sørafrikanere har mistet både gårdsbruk og boliger i mordbrannene, påsatt av svarte afrikanere. Etter all vold og drap på hvite sørafrikanere har flere bønder besluttet å ikke selge sin matproduksjon til de store matvarekjedene lenger, men kun til enkeltpersoner. Ettersom nesten all mat i Sør-Afrika produseres av hvite bønder er dette et ganske hardt slag tilbake mot det anti-hvite kommunistregimet i landet. Om ikke volden mot Boerfolket opphører, kommer de ikke til å selge sin mat til de svarte.

Motstanden fra boerne har provosert det anti-hvite kommunistregimet veldig mye, særlig det anti-hvite partiet EFF. Partilederen Julius Malema forteller i et nytt utspill om at de ikke behøver de hvite bøndenes mat. Han oppmaner afrikanerne til å ta boernes landområder ifra dem, og dette med bruk av ild. Malema sa uttalte at de skulle brenne opp boernes land og dyrke sin egen mat der.

En av mordbrannene som rammet hvite sørafrikanere igår.

I en video spredt på sosiale medier, synger en av EFFs representanter en sang om å sette fyr på boerne. Tekstene oversettes grovt følgende:

Ring brannvesenet. Det brenner. Ring brannvesenet. Brenn opp boerne. EFF tar deres plass.

Mange afrikanere har fortsatt å hisse opp stemningen på sosiale medier, en bruker som kaller seg Aphelele Ndaba skriver at folkemordet mot boerfolket er på vei til å eskalere og at de skal fortsette å anlegge flere branner.

«21. September innleder vi en ny fase i å ta tilbake vårt land fra de som stjal det fra våre forfedre. Vi skal gjøre det med vold, med ild», truet afrikaneren med.

En del andre innlegg viser hvordan afrikanere tas på fersk gjerning i å anlegge branner på boernes jord.

Minst én hvit gårdbruker har blitt skadet i brannene, majoriteten av brannslukkingen utføres nå av bøndene selv. En del bilder viser også dyr som er blitt veldig skadet eller drept av brannene.

Les også:
Bakgrunnen for den økte spenningen i Sør-Afrika
General oppmaner boere til å slå tilbake mot Sør-Afrikas anti-hvite regime
«Boer-lederne har forrådt sitt folk»
Det hvite folkemordet i Sør-Afrika
Farmlands: Dokumentar om folkemordet i Sør-Afrika

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Robert
Robert
1 år siden

Grusomme bilder. Folkemordet på hvite i Sør-Afrika har vært kjent i en årrekke, men tradisjonell media nekter å gi det oppmerksomhet. De vil heller snakke om terroristen Nelson Mandela og rose vedkommende opp i skyene. Realiteten var en helt annen. Det som nå skjer i Sør-Afrika er en advarsel vi må ta på alvor. I følge FN vil folketallet i Afrika fordobles innen 2050, hvilke konsekvenser vil det få for Europa? Gjennom milliarder av kroner i bistandsmidler har vi finansiert vår egen undergang. Ikke en krone til skal sendes til Afrika. Vi skal hjelpe den hvite befolkningen og tilby asyl… Les mer »

Robert
Robert
Svar til  Robert
1 år siden

Anbefaler forøvrig samtlige å lytte til denne ukes avsnitt av Nordic Frontier som omhandler Sør-Afrika med gjester fra regionen.

https://nordiskradio.se/?avsnitt=live-20-00-nordic-frontier-167-farmers-from-south-africa

N.S
N.S
1 år siden

Jævla #######!

Gjallarhorn
Gjallarhorn
1 år siden

Dette må vel få selv de eldre boerne til å reagere. Det blir ikke bedre av å forsøke å bryte brød med fienden. Disse afrikanere forstår kun en ting – fullstendig krig!