Hjem Nyheter Europa Massive protester mot vaksinetvang i Europa

Massive protester mot vaksinetvang i Europa

1

COVID-1984 Protestmarsj mot vaksinetvang og restriksjoner i Østerrike, demonstrasjon for «bedre helsevesen» i Frankrike hvor mange har sagt opp sin stilling etter vaksinekravet. I tillegg lignende demonstrasjoner i Tyskland og Nederland.

Foto: CC Public Domain. Parlamentsbygningen i Wien.

I går ble det arrangert protester i flere deler av Europa, rettet mot tiltak tatt under påskudd av at de er nødvendige for å stoppe koronaviruset.

I den østerrikske hovedstaden Wien ble det organisert en protestmarsj mot vaksinasjon og restriksjoner. Østerrike er det første landet i Europa som har tatt en beslutning om å tvinge befolkningen til å vaksinere seg, skriver RT.

Selv i den franske hovedstaden Paris har det vært en form for manifestasjon, med budskap om å beskytte og forbedre helsevesenet i landet. Ifølge RT er dette knyttet til landets koronarestriksjoner hvorpå mange har sagt opp sin stilling, eller sykemeldt seg fra helsevesenet, etter at vaksinetvang ble innført for personalet.

Det ble også avholdt protester mot restriksjonene i Tyskland og Nederland. I Tyskland samlet folk seg i Berlin:

I Nederland ble det holdt en demonstrasjon i byen Utrecht:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
von List
von List
9 måneder siden

Og massemedia dysser det ned eller skriver ikke noe om det i det hele tatt. Og hvis de skriver om det pga et økende press så starter løgnene og latterliggjøringene av sak og personer som vanlig. Gjerne hiver ut noen diagnoser på talspersoner som noe innen fobi eller hva det måtte være for å spre og opprettholde skam å frykt. “You will be hollow. We shall squeeze you empty, and then we shall fill you with ourselves.”
― George Orwell, 1984