Hjem Nasjonal kamp Matt Heimbach kommenterer forbudet i Finland

Matt Heimbach kommenterer forbudet i Finland

USA Den amerikanske nasjonalsosialisten Matt Heimbach kommenterte nylig forbudet av Motstandsbevegelsen i Finland.

Heimbach under en pressekonferanse tidligere i år.

Lederen for Traditionalist Worker Party, Matt Heimbach, kommenterte nylig forbudet av Den nordiske motstandsbevegelsen i Finland i en artikkel på partiets nettside. I artikkelen sammenligner Heimbach situasjonen i Finland med andre desperate forsøk på forbud av politiske organisasjoner i Europa, samtidig som han lovpriser Den nordiske motstandsbevegelsen for sin profesjonalitet og kampånd samt sin dedikasjon til nasjonalsosialistiske prinsipper.

Han skriver blant annet:

I de senere år har Den nordiske motstandsbevegelsen vokst eksponentielt på grunn av politikken som føres i land som Sverige og Finland der befolkningen sakte men sikkert byttes ut med utlendinger. Ingen andre enn Motstandsbevegelsen taler for de tusenvis av kvinner som hvert år blir voldtatt av rasefremmede. Ingen andre enn Motstandsbevegelsen organiserer seg mot forræderne på både venstre og høyre fløy, og ingen andre enn Motstandsbevegelsen er villige til å forsvare seg mot venstreekstremister og den røde volden som får de konservative til å flykte fra gatene.

Heimbach avslutter sin artikkelen med en oppfordringen til alle finske kamerater:

Til mine kamerater i Finland, behold troen mine venner. En domstol kan ikke lovfeste sannheten vekk, batongene til svinene kan ikke bryte ånden til en engasjert nasjonalist, og vit at våre forfedre ser stolt ned på oss. Fortsett å organisere, fortsett å hjelpe de som trenger, fortsett å gi ungdommen en visjon om fremtiden vi bygger, og aldri ta et enkelt steg tilbake. Om jeg kjenner mennene og kvinnene i Motstandsbevegelsen rett så er det nettopp dette de kommer til å gjøre.

Hill Seier og Hill Den nordiske motstandsbevegelsen!

Les Heimbachs artikkel i sin helhet HER.

Les også:
Intervju med Matthew Heimbach fra Traditionalist Worker Party