Hjem Nyheter Norden MC-leder drept etter skyteepisode på kjøpesenter i flerkulturelle Malmö

MC-leder drept etter skyteepisode på kjøpesenter i flerkulturelle Malmö

1

FLERKULTUR En 15 år gammel gutt er pågrepet etter en skyteepisode inne på kjøpesenteret Emporia i Malmö. En mann er meldt død og en kvinne skal ha blitt skadet under angrepet.

Kjøpesenteret Emporia i Malmö. Foto: David Castor (public domain)

Det var ved 17-tiden at politiet ble varslet om en skyteepisode inne på kjøpesenteret Emporia i Malmö. En indonesisk mann skal ha blitt drept og en kvinne skal være alvorlig skadet etter skytingen, melder Aftonbladet.

Ifølge Sydsvenskan er drapsofferet en lederskikkelse av den flerkulturelle MC-klubben Satudarah Assassins.

Malmø-politiets vurdering er at hendelsen er knyttet til byens «kriminelle miljø», men hevder til tross for dette at det er en «isolert hendelse».

Politiet har også pågrepet en mann «under 18 år», mistenkt for drap. Den mistenkte skal ifølge opplysninger være 15 år og politiet utelukker ikke at det kan være flere gjerningsmenn.

Rykter på sosiale medier hevder at en tredje person skal ha blitt skadet under skytingen, men dette avvises av politiets pressetalsmann.

– Vi har ingen opplysninger om at en tredje person skal ha blitt skadet under skyteepisoden, sier Jimmy Modin, pressetalsmann ved politiet Region syd, til Aftonbladet.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
proverbs 26:11
proverbs 26:11
5 måneder siden

Den flerkulturelle berikelsen kjenner ingen grenser i Swedistan og især Malmø. Der forfriskes kjedelige etniske svensker med nesten daglig spenning og underholdning, i regi av importert bunnfall fra deler av Afrika og Asia, og da spesielt Midtøsten. Nå KAN jo dette siste tilfellet være en «ekte» svenske; vi får ta forbehold inntil videre.