Hjem Artikler MDG-profil til krig mot sin egen natur

MDG-profil til krig mot sin egen natur

6

MILJØ Josefine Gjerde (22) i Miljøpartiet De Grønne har fått spalteplass i landets største aviser til å offentliggjøre at hun fødestreiker. 

Josefine Gjerde i MDG Foto: Paul Johannessen. cc-by-2.0.

Josefine Gjerde (22) i Miljøpartiet De Grønne, politisk rådgiver for byrådet i Bergen og 2. kandidat fra Hordaland til årets stortingsvalg, har fått spalteplass i landets største aviser til å offentliggjøre at hun fødestreiker. Birthstrike er en internasjonal (Les. Vestlig) bevegelse hvor kvinner forplikter seg til ikke å føde hvis klimamålene i Parisavtalen ikke blir nådd.

Gjerde frykter for fremtiden kan hun fortelle oss og vil gjøre sitt eget bidrag ved å avstå fra å føde, og har derfor av en eller annen grunn meldt seg inn i en organisasjon. Birthright er en organisasjon etablert av Blythe Pepino og Alice Brown og består kun av 450 kvinner, hovedsakelig fra Storbritannia, men har også navn som Miley Ray Cyrus på medlemslistene og støtte fra det amerikanske kongressmedlemmet Alexandria Ocasio-Cortez.

Organisasjonen overlapper i stor grad pseudo-miljøgruppen Extinction Rebellion hvor også de to grunnleggerne av Birthright er med. Birthright, og dermed Extinction Rebellion, overlapper også nesten som en regel arbeid for flyktninger og åpne grenser til Vesten. Blant annet så har nevnte Pepino jobbet i Calais, Frankrike, hvor hun klargjør flyktninger for transport over til England, hun er også initiativtager til den «anti-rasistiske», britiske organisasjonen Now We Make Tomorrow.

Pepino er også kjent for å leve i et polyamorøst forhold og deltar etter eget utsagn jevnlig i sex-orgier. Hun er også en selverklært «kritiker av vestlig kultur». I det hele består Birtright, på lik linje med Extinction Rebellion, av privilegert, hvit, øvre middelklasse med liberale verdier og et skrikende behov for godhetssignalisering. Mange av disse vil også være drevet av ulike personlighetsforstyrrelser og angst som de projiserer på samfunnet for øvrig. 

Initiativet for Birthstrike er da angivelig motivert av klimahensyn og mot kapitalismen, men ikke noe av dette henger selvsagt på greip, og det handler da heller ikke om miljø eller andre mer eller mindre beundringsverdige saker. EU har over flere tiår signalisert at av økonomiske hensyn så må den homogene befolkningssammensetningen i Vesten undergraves for at velferdssamfunnene skal opprettholdes (Les. den nyliberale doktrinens tese om uendelig og uhindret vekst). Om den atomiserte konsumenten er flyktning eller innfødt til Europa har ingenting å si for miljøet, forbruket vil være en konstant faktor, og Afrika har uendelig drivstoff å sende til Europa for å fyre kapitalismens fyrkjele; innovasjonen og utviklingen av tekniske løsninger for å løse en påstått miljøkrise vil imidlertid være proporsjonalt vanskeliggjort av endret demografisk sammensetning (befolkningsutbytning). Med afrikansk befolkning kommer afrikansk «teknologi», «know-how» og «standarder».

Så skal vi være bekymret for Gjerde sin beslutning? Uavhengig om hun er oppriktig eller ikke, uavhengig om hun kun søker oppmerksomhet og det hele er et infantilt stunt som hun vil vokse av seg eller ikke, så må vi bare ønske velkommen slike utspill, fra den kanten.

Professor Edward Dutton referer til Thomas Malthus`teorier rundt befolkningsregulering og hevder at vi faktisk står foran en eksplosiv befolkningsøkning. Den gode nyheten er at om dette stemmer så vil Gjerde, Pepino, deres ideologiske stammefrender ikke få avkom og slagget vil i det store og det hele dø ut; det potensielt negative er at de som vil stå for befolkningsøkningen er de minst intelligente, med alle de samfunnsmessige implikasjonene det vil medføre. Den eneste bekymringen vi bør ha med oss i dette er at hvis Malthus har rett og våre ideologiske motstandere blir klar over dette faktum, så vil det eneste alternativet de har til rådighet i verktøykassen være et «mykt folkemord», det vil si lovpålagte befolkningsreguleringer á la i Kina. I siste instans har de alltids en vegg å stille oss opp mot.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
6 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
10 måneder siden

Og hvordan mener hun en fødestreik skal hjelpe? Typisk MDG-idioti.

Gunn Rakel Basmen
Gunn Rakel Basmen
10 måneder siden

Godt å vite at enkelte av disse fjerne hysterikerne ikke kommer til å formere seg, men det er likevel kynisk av media å publisere dette som om det å avstå fra reproduksjon skulle være noe positivt

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
10 måneder siden

MDG er og blir patetisk. At de i det hele tatt har fått 1 stemme er sjokkerende.

Kim Larsen
Kim Larsen
10 måneder siden

Miss Gjerde trenger å bli deprogramert fra sine vrangforestillinger.

Gjallarhorn
Gjallarhorn
10 måneder siden

For å redde klimaet må man vel gå hardere til verks enn bare fødestreik. Jeg anbefaler daglige selvpåførte piskeslag, ligge på spikermatte, sy munnen igjen, la tåneglene gro, og hvorfor ikke sultestreik? Antar også at man kan finne langt flere ideer til selvpåført skade og tortur ved å ta en titt på alle verdens spennende og eksotiske folkegrupper. Lykke til med klimakampen MDG.

Nasjonalsosialist
Nasjonalsosialist
Svar til  Gjallarhorn
10 måneder siden

Ja, fødestreik blir for tamt 🙂