Hjem Nyheter Norge Medansvarlig for hvitt folkemord taler i Oslo i dag

Medansvarlig for hvitt folkemord taler i Oslo i dag

INNENRIKS: Albert Sachs er medansvarlig for det hvite folkemordet i Sør-Afrika. I dag taler han ved Universitetet i Oslo i anledning grunnlovsjubileet.

Albert Sachs
Albert Sachs

Albert Sachs, som taler i Gamle festsal ved Universitetet i Oslo i dag, var en av lederne for African National Congress (ANC). Sachs’ foredrag avrunder en serie foredrag i anledning grunnlovsjubileet. Temaet for foredraget er «frihet».

Før ANC overtok makten i Sør-Afrika bedrev organisasjonen terror og angrep sivile, særlig hvite.

Nelson Mandela var en av ANC-lederne som ble dømt for terrorisme. Ikke engang Amnesty International ville ta ham i forsvar, og Mandela sto på USAs terrorliste helt frem til 2008.

Winnie Madikizela-Mandela, som var gift med Nelson Mandela, hadde også en sentral posisjon i ANC. Hun er beryktet for å ha forfektet mord på hvite, blant annet gjennom en meget grusom draps- og torturmetode kalt «necklacing», der et gummidekk med bensin tres over offerets brystkasse og armer for deretter å tennes på.

"Kill the boere!!! Kill the farmer"
«Kill the boere!!! Kill the farmer»

Under ANCs styre har forholdene for hvite i Sør-Afrika blitt dramatisk forverret. Tusenvis av hvite har blitt myrdet og voldtatt. Internasjonale medier har unnlatt å rapportere om folkemordet på hvite i Sør-Afrika. I stedet har de valgt å hylle Nelson Mandela og de andre «frigjøringsheltene».

Dagbladet er intet unntak. Senest i går ble Albert Sachs omtalt som «en hvit frigjøringshelt» av avisens kommentator Gudleiv Forr. Kommentaren har tittelen «En hvit ANC-helt». Å påstå at Sachs er en «hvit frigjøringshelt» er grovt uriktig og mildt sagt hårreisende. Ikke bare fordi Sachs ikke er noen frigjøringshelt, men det diametralt motsatte – i hvert fall når det gjelder hvite. I tillegg kommer at Sachs slettes ikke er hvit, men jøde. Dette er ikke ukjent for Gudleiv Forr, som i kommentaren selv nevner Sachs’ jødiske bakgrunn.

Winnie Mandela, Nelson Mandela og Joe Slovo, daværende leder for Det sørafrikanske kommunistpartiet.
Winnie Mandela, Nelson Mandela og Joe Slovo, daværende leder for Det sørafrikanske kommunistpartiet.

En annen jøde som hadde stor innflytelse i ANC, er Joe Slovo (Yossel Mashel Slovo). Han hadde ledende posisjoner både i ANC og i Det sørafrikanske kommunistpartiet. Båndene mellom ANC og kommunistpartiet var sterke. Den jødiske innflytelsen i ANC omfatter også at den israelske etterretningstjenesten Mossad utdannet Nelson Mandela i væpnet kamp.

Da Mandela døde i fjor, flagget alle statlige myndigheter i Norge på halv stang, både dagen etter dødsfallet og dagen han ble begravet. Dagens groteske «feiring» av grunnloven i Gamle festsal er med andre ord ikke første gang det offentlige Norge legitimerer hvitt folkemord i Sør-Afrika.

Foredraget arrangeres av Det juridiske fakultet, Forskningsrådet og Fritt ord og holdes klokken 15 i dag.

Relaterte artikler:
African National Congress grundas
Mandela – politisk fånge eller terrorist?
Winnie Madikizela-Mandela
Nelson Mandela utbildades av israelisk underrättelsetjänst
Norske myndigheter flagger på halv stang for Mandela

Kilde:
En hvit ANC-helt