Hjem Nyheter Europa Medgrunnlegger av National Action tiltalt for terrorisme

Medgrunnlegger av National Action tiltalt for terrorisme

5

ANARKOTYRRANI En medgrunnlegger av den britiske nasjonalsosialistiske gruppen National Action har blitt tiltalt for terror. Hans forbrytelse er å ha fortsatt som medlem etter at organisasjonen ble forbudt i 2016.

Benjamin Raymond. Foto: Facebook.

Benjamin Raymond, 31, fra Swindon var med på å grunnlegge den britiske nasjonalsosialistiske organisasjonen National Action i 2013.

Han har nå blitt tiltalt på to punkter for terrorisme. I tiltalen oppgis det at han:

  • Har forblitt et medlem av organisasjonen etter at den ble forbudt i desember i 2016.
  • Har blitt tatt i «å være i besittelse av dokumenter anvendbare for en terrorist».

National Action ble dannet i 2013, men ble erklært ulovlig tre år senere i forbindelse med at den ble klassifisert som en såkalt terrororganisasjon.

Innenriksministeren: «De har en motbydelig ideologi»

Da forbudet ble offentliggjort desember i 2016 uttalte den sittende innenriksministeren, den konservative Tory-politikeren Amber Rudd, at beslutningen om å forby National Action var basert på dette grunnlaget – at organisasjonen er «rasistisk, antisemittisk og homofobisk» og at nasjonalsosialisme er en «motbydelig ideologi» som hun ikke deler:

National Action er en rasistisk, antisemittisk og homofob organisasjon som vekker hat, glorifiserer vold og fremmer en motbydelig ideologi, og jeg vil ikke stå for det.

I tillegg antydet hun at å opponere mot mangfold og masseinnvandring er straffbart ved å legge til at National Action «har ingen plass i et Storbritannia som arbeider for alle».

«Nasjonalsosialismen kommer til å overleve alt»

National Action kommenterte følgende i reaksjon til forbudet:

…Nasjonalsosialismen vil overleve alt, vi forstår undertrykkelse, vi ble dannet under undertrykkelse – i et system der nasjonalister blir utsatt for vold fra staten og den voldelige venstresiden. Fremdeles blomstrer vi. Med fast overbevisning om styrke så tok vi slagene og tilpasset oss til vi næret en styrke bestående av de mest dedikerte politiske aktivistene i Storbritannia. Massene består av individer som er feige inntil de kan vises i stort nok antall og ledes av de få modige – slik er revolusjonens historie…

Den nå tiltalte Benjamin Raymond ble avhørt 20., 21. og 22. april av West Midlands Politistyrke ved Wiltshire politistasjon. Han ble tidligere tiltalt – og rettssaken vil finne sted i Wiltshire Court 28. april.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arier
Arier
1 år siden

Vi får håpe at det det er et snev av rettsikkerhet igjen. Det er full organisasjonsfrihet i England i henhold til grunnloven så forbudet er ulovlig og i strid med grunnloven. Skulle man likevel forutsette at forbudet er «lovlig» så er det åpenbart ikke terrorisme å være med i en organisasjon som er ulovlig. Så både jussen og åpenbar sunn fornuft tilsier at man må frikjennes. Men målet er å forfølge og hindre opposisjonelle, og de skyr ingen midler eller metoder for å oppretteholde diktaturet . At de vestlige okkupasjonsmaktene kaller seg demokratier når de fengsler og prøver å fengsle… Les mer »

Viktor
Viktor
Svar til  Arier
1 år siden

Har England eller Britania en grunnlov? Ikke så vidt jeg vet. Men de har noe diffust noe som heter Magna Carta Libertatum, commonly called Magna Carta, is a royal charter of rights agreed to by King John of England at Runnymede, near Windsor, on 15 June 1215. First drafted by Archbishop of Canterbury Stephen Langton to make peace between the unpopular king and a group of rebel barons, it promised the protection of church rights, protection for the barons from illegal imprisonment, access to swift justice, and limitations on feudal payments to the Crown, to be implemented through a council… Les mer »

The Goyim Know
The Goyim Know
1 år siden

Det landet har blitt Rothschild sin lekekasse, ikke rart det er så ekstreme lover mot kritikk av jødisk makt og deres agenda.

Tenk å faktisk bli stemplet som terrorist uten noen gang å ha utført terrorisme, men kun fordi man har talt ut mot deres agenda. Storbritannia er et diktatur fullstendig i hendene på fremmed makt.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Terrorisme er blitt misbrukt ord.

Kim Larsen
Kim Larsen
1 år siden

Trist og høre. Håper straffen blir liten.

Er helt idiotisk spør du meg.