Hjem Nasjonal kamp Medlem av Den Norske Motstandsbevegelsen hengt ut i «nabovarsel»

Medlem av Den Norske Motstandsbevegelsen hengt ut i «nabovarsel»

SOS Rasisme, fortsetter i sin nye inkarnasjon «Nye SOS Rasisme» med sitt vanlige modus operandi. Deres seneste utspill er en lokal uthengning av medlemmet Kim Larsen fra Bergen.

kim_larsen-sos_rasismeJeg ble nylig gjort oppmerksom på at organisasjonen Nye SOS Rasisme har bedrevet en form for lokal uthengning av et av våre medlemmer. Flyvebladet til høyre er blitt delt ut til husstander i umiddelbar nærhet til boligen til Kim Larsen.

Som vanlig er det svartmaling, løgner og skittkasting som står på agendaen til organisasjonen. Vi er således velsignet med en meningsmotstander (les: selverklært fiende) som i stedet for å argumentere for sitt syn og sin mening på en rasjonell måte, tyr til skitne, usle og simple metoder som uthengninger. De anser altså at deres egne argument ikke veier tungt nok, til at det er nok å meddele befolkning om det. Nei, de ønsker å henge ut og svartmale sine meningsmotstandere. Dette for å strupe potensiell rekruttering ved å skape frykt blant befolkningen, samt forsøke å skremme medlemmer til å forlate organisasjonen. Og i og med at fakta om Motstandsbevegelsen ikke ville vært skremmende nok, så må de ty til løgner for å konstruere sin propaganda.

Ulempen deres, er jo at våre aktivister og medlemmer som offentlig trer frem, er akkurat det: offentlige. De har ingenting å skjule. Vi står faktisk rakrygget for hva vi mener og sier!

Et annet aspekt ved Nye SOS Rasismes utspill, er at om de henger oss ut lokalt, så kan det få konsekvenser for individuelle medlemmer på et personlig plan. Det kan være seg med arbeidsgiver, utleier av bolig, familie etc. Problemet deres er at dette er saker vi er fullt klar over. Vi, som medlemmer og aktivister VET nemlig at dette er en risiko. Vi er fullt klar over det. Vi har ingen problemer med det. Det er et offer vi er villige til å ta. Vi aksepterer at fienden, våre meningsmotstandere anvender usle og simple metoder for å tie oss og hindre befolkningen fra å gå med oss.

Stang ut for Nye SOS Rasisme…

Jeg tok kontakt med Kim Larsen for å høre hva han synes om opplevelsen.

Hvordan opplevde du Nye SOS Rasismes siste utspill?

Først bare lo jeg av det, men etterhvert så ble jeg litt irritert, men det er uansett ikke noe å gjøre med det.

Har det fått noen negative konsekvenser for deg? Hvordan har dine naboer og din familie håndtert det?

Mine naboer bryr seg ikke fordi de kjenner meg og aksepterer meg for den jeg er.

Hva synes du om Nye SOS Rasismes fremgangsmåter?

Jeg synes at de er veldig feige som velger å angripe meg på denne måten. Jeg velger dog å heve meg over dette og ignorerer de.

Noe du vil tillegge?

Om noen opplever dette så er mitt råd å ikke ta det så tungt. I vår kamp så kan man ikke gå rundt å være redd for at folk skal finne ut at du er en nasjonalsosialist. Vær åpen og ærlig om hvem du er og hva du står for, så har du ingenting å frykte!