Hjem Nyheter Mektig psykologorganisasjon: «Tradisjonell mannlighet er skadelig»

Mektig psykologorganisasjon: «Tradisjonell mannlighet er skadelig»

4

PSYKOLOGI Den mektige organisasjonen «American Psychological Association» påstår at mannlighet er skadelig. De skal fremover arbeide for å forandre verdens menn, for å kunne «forandre verden».

I midten: feministen Cynthia D. Belar; til høyre: Dr. Ryon McDermott.
I midten: feministen Cynthia D. Belar; til høyre: Dr. Ryon McDermott.

Den mektige amerikanske psykologorganisasjonen American Psychological Association (APA) har praktisk talt erklært krig mot menn og den naturlige maskulinitet. For første gang har organisasjonen, med administrerende direktør Cynthia D. Belar, gitt ut retningslinjer for hvordan en skal håndtere gutter og menn.

Blant annet mener de at «tradisjonell mannlighet» – som de definerer som «stoisk, konkurrerende, dominerende og aggressiv» – er «psykologisk skadelig».

«Den tradisjonelle maskuline ideologien har vist seg å begrense menns psykologiske utvikling, begrense deres oppførsel, føre til anstrengende kjønnsroller […] og negativ innflytelse på mental og fysisk helse», hevder APA.

I dokumentet maler en av forfatterne, Dr. Ryon McDermott, opp et skremmende bilde av hva psykologorganisasjonen har for mål med sitt nye fokus der de skal bekjempe mannlighet:

– Hvis vi kan forandre menn, kan vi forandre verden.

Andre psykologer, deriblant Alt-Light guruen Dr. Jordan Peterson, mener imidlertid at man ikke bør bekjempe naturen ved å forsøke å eliminere mannlighet:

– Det finnes biologiske forskjeller mellom menn og kvinner, hvilket uttrykkes i temperament og karrierevalg. Å forsøke å pålegge likestilling i utfall er uberettiget og uklokt, mener Peterson.

APAs utspill skulle man kanskje flirt av, om man da ikke var klar over at organisasjonen er den største av sitt slag i verden, og ikke minst at den påvirker klinikker, forskere og beslutningstakere over hele verden. Blant annet var organisasjonen drivende bak det å avskrive kjønnsforvirring som en sykdom i 2013, noe som tre år senere ledet til at USAs daværende president Barack Obama åpnet opp for kjønnsforvirrede i militæret.

Les også:
Knus homolobbyen!
FILM: Hva er kulturmarxisme?
Harry Benjamin – jøden som innførte «kjønnskorrigering»
Den svenske grunnskolen får ikke lenger benevne barn som gutter og jenter
Svenske foreldre indoktrinerer sine barn til å bli kjønnsløse
Studie: Kjønnsdysfori kan være et resultat av gruppepress
«Ubehagelig» å påstå at kjønn er noe biologisk

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
4 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Roar
Roar
3 år siden

Dette er jo faen galskap, bokstavelig talt. Her har politikk blitt fokus, fremfor reel forskning og vitenskap. Denne homolobbyen og deres giftige kulturmarxisme er gitt alt for stor makt. Myndigheter faller i kne for deres aggressivitet og lar sin jobb farges av deres politikk. Ledere lar seg kneble og tystes til taushet, og således gir dem ytterligere makt og påvirkningskraft i samfunnet. Folk må gro ryggrad og tørre å si dette vanviddet imot, for det er jammen ikke grenser for galskap hos disse krefter!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Tradisjonell maskulinitet har vært under angrep i flere tiår med kulturmarxistisk, aka jødisk indoktrinering. Transepropagandaen retter seg også i hovedsak mot gutter og menn, og søker å normalisere såkalt «flytende kjønnsidentitet», og kvinner oppmuntres til å gjøre karriere og helst ikke få barn pga det angivelige «karbonavtrykket», og alt dette tjener EN hensikt; å redusere, svekke og på lengre sikt utrydde den hvite befolkningen i Europa og USA. Les ellers her: https://dailystormer.name/psychologists-masculinity-marked-by-stoicism-competitiveness-dominance-and-aggression-is-on-the-whole-harmful/

Vibecke
Vibecke
3 år siden

Det er så galt at man skulle tro det var en spøk

Dr.Phil
Dr.Phil
3 år siden

Jo mer man ser av denne homolobbyens galskap, desto mer vil homofile bli forhatt.
Å gå imot naturen vil straffe seg.