Hjem Nyheter Norge Mener homofestivaler er en grunn til å elske Oslo

Mener homofestivaler er en grunn til å elske Oslo

 OSLO  Nettavisen dittoslo.no sin artikkelserie «100 grunner til å elske Oslo fortsetter. I seneste artikkel mener man at byens homofestivaler er en av grunnene til at man elsker hovedstaden.

homser-640x277Nettavisen dittoslo.no lanserte onsdag i forrige uke artikkelserien «100 grunner til å elske Oslo». I kommentarfeltene raste kritikken, som blant annet pekte på at flerkulturelle Oslo var blitt en direkte farlig by som følge av Norges masseinnvandringspolitikk.

Vi kan sette opp en mur rundt Oslo så lar vi den stå der i 3 år. På hvilken side tror du kloremerkene vil være på? Definitivt ikke utsiden. Oslo er den verste byen som er i Norge. Full av kriminalitet, ulovlige innvandrere og ikke minst er regjeringen der.

I sin seneste artikkel i serien mener dittoslo.no at byens homofestivaler er positivt for byen, og lar Europride toppe onsdagens liste over grunner til å elske Oslo.

Når vi i redaksjonen hører historier om folk med en annen seksuell legning, som flyttet til Oslo, for å få muligheten til å være seg selv, ja, da blir vi litt ekstra glad i hovedstaden.

Dette er byen hvor mennesker ikke dømmer, men heller inkluderer, og om folk er homofile, lesbiske, biseksuelle eller transpersoner, er i grunnen revnende likegyldig for oss.

Les også:
– Oslo er den verste byen som er i Norge. Full av kriminalitet, ulovlige innvandrere og ikke minst er regjeringen der

Kilde:
– Hvem gidder å sette folk i bås?