Hjem Nyheter Norden Mener Norge er kjønnsdiskriminerende

Mener Norge er kjønnsdiskriminerende

0

 ABSURDISTAN  Expressen-kronikøren Pär Andersson kaller Norges pressekonferanser i VM i Falun for en «oppvisning i kjønnsdiskriminering». Ifølge Andersson behøver Norges landslag en en smørebuss full av (politisk korrekt) oppfostring.

bs16683_jpgtour_de_s_12-640x384

Den svenske avisen Expressen, en del av det jødisk-eide mediekonsernet Bonnier, publiserte lørdag en kronikk av Pär Andersson med overskriften «Det är en uppvisning i sexism» (Det er en oppvisning i kjønnsdiskriminering). Det Andersson sikter til er oppførselen til de norske utøverne på pressekonferansene i VM i Falun. Andersson mener hver eneste en av disse er en «oppvisning i kjønnsdiskriminering, pinligheter og dårlige vitser».

Andersson, som påpeker at Norge har vært en selvstendig nasjon i 110 år, mener at «hele landet» oppfører seg som en «umoden tenåring», og mener at utøverne er i behov av en «smøre buss full av oppfostring». En politisk korrekt en, formoder jeg.

Som eksempel trekker den hårsåre og politisk korrekte, og mest sannsynlig feministiske, Andersson frem fredagens pressekonferanse med Therese Johaug. En reporter fra VG tok da opp at visse hadde påpekt at de norske utøvernes drakter var litt for gjennomsiktige, og undret hva slags undertøy hun brukte. Johaug svarte med et smil om munnen: «Jeg foretrekker boksershorts. Det er perfekt.» Dette skulle hun så klart aldri ha svart, og i hvert fall ikke med et smil om munnen.

Andersson ser for seg reaksjonene dersom et lignende spørsmål hadde blitt stilt til den svenske utøveren Charlotte Kalla: «Tenk dere hetsen i sosiale medier. Tenk dere Charlotte Kallas blikk fylt av forrakt.» Noe Andersson mener ville vært «den naturlige reaksjonen».

Videre tar han opp Petter Northugs spøk om dating-appen Tinder og om den svenske utøveren Stina Nilsson, som ytterligere bevis på hvor «kjønndskriminerende» de norske utøverne er.

Expressen – en avis med tydelige «verdier»

Expressen har altså ingen problemer med å drive uskyldige innvandringskritikere til selvmord gjennom hetskampanjer og uthengninger. De synes det er legitimt å henge ut nasjonalistiske kvinner med bilde, fullt navn og adresse – og samtidige skjule identitetene til pedofile og utenlandske gruppevoldtektsmenn. Men «kjønnsdiskriminerende» trusespøker – nei et sted får grensen gå – det skal ikke tolereres! Det er jo ikke politisk korrekt!

Hvem vet, kanskje vi om en uke får se de norske langrennsutøverne hengt ut på forsiden av Expressen med overskriften: «Her er den norske sexist-ligaen!»

Les også:
Expressen henger ut «nazistkvinnene»
Svensk avis henger ut ledende personer i Motstandsbevegelsen

Kilde:
Det är en uppvisning i sexism

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg