Hjem Nyheter Norge Mener seksualundervisning bør starte i barnehagen

Mener seksualundervisning bør starte i barnehagen

KULTURMARXISME Daglig leder for pervo-organisasjonen Sex og samfunn mener seksualundervisningen bør starte allerede i barnehagen. Helt naturlig for de å lære om penis og klitoris, anser den daglige lederen.

Det er Maria Røsok, daglig leder ved organisasjonen Sex og samfunn, som mener barnehagebarn bør få seksualundervisning. Organisasjonen hjelper blant annet skoler med seksualundervisning, og ifølge henne er det viktig at små barn lærer om penis, klitoris og bryst.

– Det er helt naturlig å lære barnet hva som er øyne, nese, legger, tær, men man kan også lære dem penis, klitoris, bryst – gi dem et vokabular på hele kroppen, uttaler Røsok til NRK.

Røstok mener seksualundervisningen bør starte tidlig, gjerne så tidlig som barnehagestadiet, fordi det blant annet vil «normalisere seksualitet».

– Seksualundervisningen burde starte allerede fra barnehagen av. Det å lære små barn ord til å snakke om kroppen sin, og snakke om riktig, galt og grensesetting, tror jeg kunne ha vært med på å forebygge veldig mye, sier Røsok til NRK.

Fikk besøk av homolobbyister, som en del av undervisningen

Ved Steinerskolen i Hovseter i Oslo fikk 10-klassingene nylig besøk av homolobbyistene fra organisasjonen Skeiv ungdom, som skulle holde foredrag om «kjønn og seksualitet». Dette som en del av skolens seksualundervisning.

På spørsmål fra NRK om hva han synes om Røsoks forslag om seksualundervisning til førsteklassinger, synes en 10-klassing at det var noe tidlig. En venninne i klassen, mener derimot det er bra å starte tidlig, ettersom man da har noe å «bygge på» når man blir eldre.

Fakta om Sex og samfunn:

Organisasjonen Sex og samfunn beskriver seg selv på sitt nettsted som «Norges største senter for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter».

Utover å bedrive seksualundervisning for norske elever, driver organisasjonen en klinikk hvor unge kan få konsultasjon, prevensjonsmiddel og lignende. De gjennomfører også kurs ved høyskoler og universiteter om blant annet «transtematikk».

På sine hjemmesider tilbyr de informasjon om blant annet analsex, abort, munnsex, kjønnsidentitet, seksuell identitet, trans og homofili. De skryter også av hvor mange jenter som har fått satt inn p-stav og spiral hos de, og reklamerer også for bruk av kondom, kobberspiral og hormonspiral, men opplyser om at p-piller og p-ring er de mest populære.

Organisasjonen har naturligvis kritisert Donald Trumps innføring av totalstopp for statlig finansiering av abort- og LHBT-organisasjoner, og støtter så klart homolobbyens dekadente pride-festivaler.

Fakta om Skeiv ungdom:

Skeiv ungdom er en del av Foreningen for kjønns og seksualitetsmangfold, og presenterer seg selv som en ungdomsorganisasjon for såkalte LHBT-mennesker og andre som «faller utenfor den tradisjonelle heteronormen eller de tradisjonelle kjønnsbåsene».

Organisasjonen jobber med likestillingsarbeide for ovenfor nevnte målgruppe, samt for å skape samme gruppe sosiale tilbud over hele landet. Ifølge Skeiv ungdom så ønsker de en verden hvor ingen kan oppnå fordeler eller privilegier på grunn av sitt kjønn eller sin seksualitet.

De er også delaktig i kampanjen «Stopp hat» som arbeider for å stanse såkalt hatprat. Dette definerer de som følgende:

Hatprat er tekster, ord, bilder og symboler som blir brukt for å spre hat, trusler og oppfordre til vold mot en person eller gruppe basert på deres antatte eller reelle gruppetilhørighet. Hatprat kan bli ytret i form av en kommentar under en kronikk på en nettavis eller under en post på Facebook. Hatprat kan også være en rasistisk video på Youtube eller et bilde som fremstiller en gruppe i et svært negativt lys som blir delt på sosiale medier. Hatprat er ytringer som svekker en persons eller en gruppes menneskerettigheter.

 

Kilde:
Førsteklassinger bør lære om klitoris og penis