Hjem Nyheter Norge Meningsmotstanderne fra aktiviteten i Moss

Meningsmotstanderne fra aktiviteten i Moss

9

EKSKLUSIVT Frihetskamp publiserer bilder på meningsmotstanderne som forsøkte å gå til angrep på Motstandsbevegelsen i Moss.

Aktivister fra Rede 1 gjennomførte lørdag den 9. juni en vellykket offentlig aktivitet i Moss sentrum. Da aktiviteten var i ferd med å avrundes, forsøkte fem tilreisende meningsmotstandere å gå til angrep. Ifølge gruppesjef Richard Eide så rakk ikke aktivistene å gjøre noe, da politiet umiddelbart gikk i mellom og pågrep meningsmotstanderne.

– Ja, (dessverre) gikk både vektere og politifolk i mellom med en gang og la de i håndjern. En politimann fortalte etterpå at de ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra byen.

Frihetskamp kan nå publisere eksklusivt bildemateriale av meningsmotstanderne. Dessverre er ikke alle bildene like bra, men sitter du på tips og/eller informasjon om individene eller det såkalte antirasistiske (antinazistiske/antifascistiske) miljøet i Norge så ta gjerne kontakt med redaksjonen! 

Se bildene nedenfor:

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
9 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Arngard
Arngard
3 år siden

Haha, er det lommemannen?

Richard
3 år siden

Moralsk forfalne gatebøller som dette er det sikkert flere som har vært borti før. Dette er individer som er tilknyttet voldsvenstre og som tydeligvis mangler evnen å fremvise noen som helst respektabel oppførsel. Kan heller ikke kalle det spesielt oppegående å angripe aktivister fra Den Nordiske Motstandsbevegelsen. Heldig for dem at politiet var på plass slik at dem slapp konsekvensen som man her i landet kaller nødverge. Lang reise og bøter for ordensforstyrrelse ble deres utbytte fra denne dagen.

JudasGarSviker
JudasGarSviker
3 år siden

Halvslitne junkier? Disse hadde passet bra i en arbeidsleir.

Anonymsurfer
Anonymsurfer
3 år siden

Ser ut som hen kulturmarxisten på det øverste bildet ble ganske forvirret av å bli busta av en neger-purk. Hahaha. Kul han der negern!

Espen
Espen
3 år siden

Og vips ble han et meme 🙂

Espen
Espen
3 år siden

Moss burde forby slike voldelige kommunistiske terrorister som støtt går til angrep, hyler og oppfører seg provokativt mot folk som fredelig deler ut flygeblad. De må jo skremme vettet av den vanlige mann og kvinne i Moss. Godt Motstandsbevegelsen og politiet var der og fikk arrestert bråkmakerne, samt roet ned folket i Moss 🙂 Eller hva sier du Eirik Tveiten? (https://www.frihetskamp.net/kommunistisk-lognhals-vil-forby-motstandsbevegelsen-i-moss/)

Jens
Jens
3 år siden

Så bra at dere fikk hjelp av systemet der da.

Goy
Goy
Svar til  Jens
3 år siden

Hvem som dro mest nytte av «systemet» i denne situasjonen er vanskelig å bedømme, det kan man for så vidt ikke vite uten å inngi seg på kontrafaktiske spekulasjoner, og da er man like langt. Ikke for det, til og med en klokke som er ødelagt viser tiden riktig to ganger i døgnet, men man bør ikke dømme dens funksjonevne utelukkende ut i fra disse to tidspunktene.

Lars
Svar til  Jens
3 år siden

Så bra at systemet faktisk fungerer sånn någenlunde i Moss da.

Ytringsfrihet er no drit, ikke sant?