Hjem Nyheter Norden Mer än ord er tilbake – i kveld!

Mer än ord er tilbake – i kveld!

0

NORDISK RADIO Aktivistpodkasten Mer än ord er tilbake i kveld.

I sommer tok aktivistpodkasten Mer än ord en lengre pause, samtidig som Den enda valpodden i stedet fokuserte mye på den svenske valgkampens aktivisme. Det betyr imidlertid ikke at programmet har blitt utryddet; bak kulissene har Mer än ord jobbet frem et helt nytt konsept som både er spennende og som skal sikre kontinuiteten.

Mer än ord vil fra nå av sende direkte hver søndag klokken 17:50 (!), og avsnittene blir ikke lengre enn 50–60 minutter. Med kortere sendetid og med flere gjestende aktivister er tanken at det skal bli et program med høyt tempo. Ganske enkelt et perfekt program i stedet for før Radio Nordfront som sender senere på kvelden.

Kveldens program vil by på noen nye medarbeidere, men den største forandringen i kveld og fremover er det nye formatet som er annerledes, og sannsynligvis ganske unikt. Bevisst ustrukturert, fullstendig planløst og ikke minst direktesendt – hva kan gå galt?

Så du som liker en blanding av høyt og lavt bør definitivt høre på programmet direkte, mens dere andre som liker struktur kan høre på en eventuelt klippet og kortere versjon etterpå. Dere direktehørere kan også delta og chatte på Telegram. Mer än ord finnes for øvrig på NordiskRadio.seMotståndsrörelsen.se og Nordfront.se.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg