Hjem Nasjonal kamp Media Mer enn ord #36: Den revolusjonære gnisten

Mer enn ord #36: Den revolusjonære gnisten

5
DEL

RADIO I kveldens avsnitt av verdens beste aktivistpodkast snakker aktivistene blant annet om motstand i Stehag, politi i skogen og å finne kampgnisten.

Listen to «Mer än ord #36: Den revolutionära gnistan» on Spreaker.

Som vanlig har aktivistene samlet seg for å støte, pugge og legge i bløt de store spørsmålene i Norden og verden. Som vanlig medvirker Simon EngelinOscar BergströmNiklas Yngwe og Tobias Malvå. I avsnittet diskuteres:

  • Løsningen på IS-kriger-kvinner-spørsmålet.
  • At folk ikke kan oppføre seg.
  • At politiet ikke kan oppføre seg.
  • Stehags lokalinnbyggere mobiliserer seg etter brutale drapstrusler i ukens oy vey.
  • Dypdykk i den medfødte revolusjonære gnisten og hva gjør dere egentlig?
  • Høna Björk.
  • Og mye mer.
DEL

5
Delta i debatten

avatar
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
JudasGarSvikerReodorNordboerArni Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Arni
Arni

Dette var absolutt søppel-radio. NRK-kvalitet. Dere må ikke sende slikt møl. Mangel på respekt for lytterne og sløsing med lytternes tid:
Skråling, rå latter, uforståelige kommentrer seg imellom, hører de drikker og snufser. Usammenhengende tale. Mer malplssert latter. Satt de der og drakk alkohol før og under sendingen?
Hørte absolutt ikke hele sendingen, men klikket meg framover. Like vrøvlete alt. Skrallende musikkinslag bortsett fra ett.
Spar oss for sånt søppel, og gjør dermed også dere selv en tjeneste.

Nordboer
Nordboer

Var det ikke du som mente at vi ikke burde ta til gatene også? Kanskje ikke helt målgruppen til programmet ??

Arni
Arni

Nordboer skrev: «Kanskje ikke helt målgruppen til programmet ??» Finnes det en målgruppe som liker dårlig radio? Det aktuelle programmet oppfylte ingen av de mange kravene for å få til god radio, uansett kjente målgrupper. En slik utsendelse som dette her ødelegger mye, mye mer blant normale lyttere enn den måtte glede lyttere i sære målgrupper. «Var det ikke du som mente at vi ikke burde ta til gatene også?» Nej, det har ikke jeg gjort. Det jeg har skrevet her er at det er lite smart å late som om det er menneskerettigheter, rettsikkerhet, ytringsfrihet, forsamlingsfrihet, demonstrasjonsfrihet og demokratiske… Les mer »

Reodor
Reodor

«Mer enn ord» er den eneste podcasten fra bevegelsen som jeg ikke hører på. Den er nok ment for tyveåringene som liker banning og subkultur.

JudasGarSviker
JudasGarSviker

Hæ? Tuller du? Synes denne podcasten er jævlig bra jeg! Går sjeldent glipp av en episode av MEO. Men man må jo ha et snev av humor for å sette pris på den da?