Hjem Nasjonal kamp Mer informasjon om 1. mai-demonstrasjonen

Mer informasjon om 1. mai-demonstrasjonen

3

DEMONSTRATION Her følger mer informasjon om søndagens demonstrasjon i Borlänge.

1. mai-banner

Samling for demonstrasjonen er som tidligere annonsert klokken 12.00 ved Maserhallen i Borlänge (Sverige). Demonstrasjonstoget vil gå omkring to kilometer gjennom sentrum av Borlänge til Liljeqvistska parken. Om alt går etter planen vil talene starte klokken 14.00.

Talere vil blant annet være Den nordiske motstandsbevegelsens leder Simon Lindberg, sjef for den parlamentariske grenen Pär Öberg, og representanter fra Motstandsbevegelsen i Finland og Norge. På plass vil det også bli mulighet for meningsmotstandere å debattere mot Motstandsbevegelsens representanter. Det vil også være mulig å treffe og prate med representanter  fra organisasjonen og handle produkter fra Nordfront forlag.

Den nordiske motstandsbevegelsen oppfordrer alle folkekamerater som kan stille seg bak parolen «Mot storfinans og folkeforrædre» å møte på samlingsplassen klokken 12.00 og delta i demonstrasjonen.

Er du fortsatt usikker på om du skal delta, eller har spørsmål, kan vi anbefale å høre på Radio Nordfronts avsnitt om 1. mai-demonstrasjonen. Har du ytterligere spørsmål, kan du ta kontakt med Motstandsbevegelsen HER. Regler for dagen finnes HER.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg