Hjem Nyheter Utenriks Merkel hyllet kjent terrorist og folkeforræder

Merkel hyllet kjent terrorist og folkeforræder

8

TYSKLAND På 75-årsdagen for ett av de velkjente mordforsøk på Adolf Hitler hyllet Tysklands forbundskansler Angela Merkel den ansvarlige terrorgruppens leder Claus von Stauffenberg. «Han oppfordrer oss til å være årvåken mot og konfrontere rasisme og nasjonalisme», uttalte Merkel på lørdag.

Claus von Stauffenberg fremstilles som en helt i den pedofilianklagde jøden Bryan Singers velkjente Hollywoodfilm Valkyrie, og spilles av scientologisten Tom Cruise.

Tysklands forbundskansler Angela Merkel ledet sist lørdag en minneseremoni for å hedre folkeforræderen Claus von Stauffenberg og hans terroristgruppe, som for 75 år siden forsøkte å myrde Adolf Hitler ved hjelp av en bombe. Mordforsøket mislyktes og von Stauffenberg ble dømt – sammen med mange av hans medsammensvorne – til døden for forræderi.

Tyskland var under attentatforsøket midt i en blodig tofrontskrig med den røde armè som stadig presset fra øst. Hadde terrorgruppen lykkes med å drepe Hitler og de andre høytstående offiserer som var i samme rom, ville de alliertes krigsforbrytelser mest sannsynlig ha møtt mindre motstand, hvilket ville skapt enda mer lidelse for det tyske folk.

Merkel holdt under seremonien en tale der hun ga uttrykk for at von Stauffenberg og hans kamerater var «sanne patrioter» da de «fulgte sin samvittighet».

— De oppfordrer oss til å være årvåken mot og konfrontere rasisme og nasjonalisme i alle dets former, sa Merkel.

Les også:
Merkel vil at EU-land skal gi opp sin selvstendighet
Angela Merkel vil bekjempe «hatefulle ytringer» på Internett
Tyske myndigheter vil fengsle dissidenter på internett
Tyskland vurderer å forby NPD
Det tyske folket har fått nok av masseinnvandringen
Hundretalls tyske nasjonale trosser forbudet – roper «nasjonalsosialisme nå!»

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
8 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Johan G
Johan G
3 år siden

Angela Merkel ist jüdin: https://youtu.be/5QAC_NHnhsg

Johan G
Johan G
3 år siden

Det tragisk-komiske er det faktum at enkelte såkalte nasjonalister idag hyller disse forrædere som kjempet mot nasjonalismen. De er så farget av globalistenes propaganda i etterkrigstiden at de idag står side om side med kommunister og sionister og forbanner og svartmaler «nazister». De har fått denne berøringskrekken inn med morsmelken og føler at de må distansere seg, ved å unnskylde seg med å si at «vi er ikke slik, vi er de snille, se min venn heter Ali». Disse folk uten ryggrad gir jo globalistene makt ved å krype slik for deres pisk. De burde istedet reist seg opp og… Les mer »

Martin
Martin
3 år siden

Finnes ikke grenser hvor mye jeg hater den tispa. Håper hun skjelver til døde av tablett-misbruket sitt.

Haraldsson
Haraldsson
3 år siden

Ashkenazi-jøden Merkel hater det tyske folk. Det forklarer hennes politikk og hyllest.

Andrew
Andrew
Svar til  Haraldsson
3 år siden

Forøvrig har forskere tatt DNA test av hårbørsten til Eva Braun, DNA prøven viser Ashke jødisk herkomst, ergo var Hitler gift med en jøde. Hitler og hadde jødisk blod i familien. Bare og sjekke familie treet hans. Samt at yndlingsbarnet til Hitler var 100 prosent jødisk. Sjekk nettet, flere bilder der som viser Hitler sammen med denne ungjenta. Flere jødiske navn, Hitler byttet navnet sitt. Flere i SS som og jobbet for Hitler var halvt jødiske. Så den ariske virkelighet er ikke helt som den konspirasjonen som vises her inne på denne siden. Dere får gjerne hate meg, dere om… Les mer »

Arno
Arno
Svar til  Andrew
3 år siden

Andrew skrev: «Forøvrig har forskere tatt DNA test av hårbørsten til Eva Braun, DNA prøven viser Ashke jødisk herkomst, ergo var Hitler gift med en jøde.» Ashkenazi-jødisk herkomst? Det er lett å slenge ut påstander… Klarer du å komme opp med et snev av dokumentasjon, Andrew? Andrew skrev: «Hitler og hadde jødisk blod i familien. Bare og sjekke familie treet hans.» Sannsynligheten for at hans farfar var jødisk er veldig stor, ja. Andrew skrev: «Samt at yndlingsbarnet til Hitler var 100 prosent jødisk. Sjekk nettet, flere bilder der som viser Hitler sammen med denne ungjenta.» Hva med selv å komme… Les mer »

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Har du ikke sett den, så se den NÅ! Tidenes dokumentar:
https://thegreateststorynevertold.tv

Roy Vey
Roy Vey
3 år siden

Why does Merkel hate Germany so much?: https://www.bitchute.com/video/mJcNezWbZxPP/