Hjem Nyheter Europa Merkelig Merkel-skjelving – to ganger på noen dager

Merkelig Merkel-skjelving – to ganger på noen dager

7

TYSKLAND Tysklands forbundskansler Angela Merkel har ved offentlige opptredener den siste tiden ved to tilfeller blitt rammet av ufrivillig skjelving.

Angela Merkel, Tysklands forbundskansler, har ved to offentlige opptredener den siste tiden blitt rammet av ufrivillig skjelving.

Ved det siste tilfellet, på torsdag da hun besøkte en seremoni for den avgående justisministeren Katarina Barley, ble hun filmet på direkten av nyhetsbyrået Reuters da hun plutselig begynte å skjelve. I filmklippet kan hun ses bytte stilling på armene i et forsøk på å finne en mer komfortabel posisjon, men skjelvingen fortsetter til tross for dette.

Under et møte med Ukrainas president Volodymyr Zelensky noen dager tidligere ble forbundskansleren også rammet av skjelvinger; denne gangen mer merkbare. I et filmklipp kan hun ses skjelve i hele overkroppen.

– Siden da har jeg drukket minst tre glass vann. Jeg trengte det åpenbart, og jeg har det veldig bra nå, kommenterte Merkel skjelvingen under en pressekonferanse med Zelensky.

Angela Merkels pressetalsmann har kommentert det hele og påstår at forbundskansleren har det bra og at hun i helgen kommer til å delta på G20-møtet i Japan.

7
Delta i debatten

avatar
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
SteinarOysteinEinar OHaraldssonProverbs 26:11 Recent comment authors
  Subscribe  
nyeste eldste flest stemmer
Bli varslet om
Martin
Martin

Håper hun stryker med.
Ikke lett å være en forbryter med dårlig samvittighet.. da må det medisinering til for å holde demonene som jakter hun om natta i sjakk. Hun er eid av onde krefter og hennes forfatning preges av det.

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11

Vi husker Hillary hadde noen merkverdige symptomer, med ukontrollert hoderisting og nesten-fall under presidentvalgkampen i 2016. Nå er det frau Merkel, med skjelvinger i full offentlighet. Disse demonbesatte, djeveltilbedende folkefiendene får omsider høste som de har sådd, og helvete venter med brennende ild til evig tid, når de en gang oppgir ånden.

Haraldsson
Haraldsson

Henne synes jeg ikke synd på. Hun fortjener all lidelse som måtte komme.

Haraldsson
Haraldsson

Angela Merkel ist jüdin – Ashkenazi: https://youtu.be/5QAC_NHnhsg
Det forklarer også hennes hat ovenfor tyskere og Tyskland

Einar O
Einar O

Håper hun blir verre og verre

Oystein
Oystein

Gledelig lesning!
🙂
Satan er i ferd med å tape 👌🏻👏👍🙌

Steinar
Steinar

Hun fortjener det verste