Hjem Nyheter Europa Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas

Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas

5

INVASJON Store masser av rasefremmede migranter står ved grensen til Hellas og forsøker å komme i land, etter at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på fredag annonserte at Tyrkia hadde «åpnet dørene» for migranter i landet.

Tusenvis av migranter reiser for øyeblikket gjennom Tyrkia for å nå grensen til Hellas og EU, hvoretter de vil kunne ta seg videre til Norden.

Filmer har også kommet frem som viser migranter som påstår at de var fengslet i Tyrkia, men at regjeringen løslatte dem og kjørte dem til grensen til Hellas:

Andre filmer viser migranter som skremmer og skader barn, for å kunne vise de frem gråtende til mediene:

«For syriske flyktninger i Hellas er Israel ikke lenger fienden» – slik lyder tittelen på en artikkel i den jødiske nettavisen Ynetnew.com fra mars i fjor. De fortsetter: «Greske flyktningmottak er hovedsakelig bemannet av israelere; i Lesbos er det en israelsk skole for syriske, iranske, irakiske og flyktninger; og det er alt sammen en del av en større plan for å revolusjonere konseptet av «Tikkun Olam» og jødisk frivillig arbeid over hele verden.

«Hele mitt liv, gjennom min barndom i syriske skoler, fikk jeg vite at israelerne er fienden, og så var det første jeg så da jeg kom mot den greske kysten davidstjernen på trøyene til israelere.» Dette sa en syrisk migrant som lever i en flyktningleir på den greske øya.

Les også:
FILM: Erdogan åpner porten til Europa for millioner av migranter
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
2 år siden

Hvis dette stemmer – og det er all mulig grunn til å anta det – bekrefter det at jødenes mål – kort- og langsiktige – er å oversvømme Europa med rasefremmede, først og fremst muslimer, for slik å svekke det hvite Europa ytterligere. Naive og godtroende hvite hjelper til, i «humanitetens» navn, og våre fremst politikere, globalister alle som en, ser gjerne at våre fedre- og mødreland åpnes for fremmedkulturell invasjon, som på sikt skal erstatte den opprinnelige befolkningen. Til kamp, til kamp mot nasjonsødeleggerne, forræderne!

Steinar
Steinar
2 år siden

Godt å se at lokalbefolkningen tar til handling. Dette er en krigserklæring, der globalister sender rasefremmede invadører mot Europas grenser.

Haraldsson
Haraldsson
2 år siden

Når man reiser til Asia, så ønsker man der å møte det asiatiske folk, asiatisk kultur, språk, og sjel. Og ikke en smeltedigel som til slutt resulterer i en eneste stor grå masse.
Det samme er ønskelig i Europa. At man der møter det europeiske folk, europeisk kultur, språk, og sjel, og ikke en eneste stor forbanna grå masse!

Heimdal
2 år siden

Den jødiske direktøren av det israelske «Wikistrat», Thomas P. M. Barnett, skrev i sin bok «The Pentagon´s New Map» i 2004: – «The ultimate goal is the forcible-coordination of all countries of the world: That shall be achieved by mixing the races with the goal to create a light brown race in Europe. For that reason 1.5 million immigrants from the third world shall migrate to Europe each year. The result would be a population with an average IQ of 90 that is too dumb to grasp anything but intelligent enough to work. The European countries would never again be… Les mer »

trackback
2 år siden

[…] også: Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas Fremadstormende rasefremmede inntrengere vandaliserte gresk-ortodoks kirke OPPDATERT: […]