Hjem Nyheter Europa Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas

Migranter strømmer til jødisk-styrte asylmottak i Hellas

INVASJON Store masser av rasefremmede migranter står ved grensen til Hellas og forsøker å komme i land, etter at Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan på fredag annonserte at Tyrkia hadde «åpnet dørene» for migranter i landet.

Tusenvis av migranter reiser for øyeblikket gjennom Tyrkia for å nå grensen til Hellas og EU, hvoretter de vil kunne ta seg videre til Norden.

Filmer har også kommet frem som viser migranter som påstår at de var fengslet i Tyrkia, men at regjeringen løslatte dem og kjørte dem til grensen til Hellas:

Andre filmer viser migranter som skremmer og skader barn, for å kunne vise de frem gråtende til mediene:

«For syriske flyktninger i Hellas er Israel ikke lenger fienden» – slik lyder tittelen på en artikkel i den jødiske nettavisen Ynetnew.com fra mars i fjor. De fortsetter: «Greske flyktningmottak er hovedsakelig bemannet av israelere; i Lesbos er det en israelsk skole for syriske, iranske, irakiske og flyktninger; og det er alt sammen en del av en større plan for å revolusjonere konseptet av «Tikkun Olam» og jødisk frivillig arbeid over hele verden.

«Hele mitt liv, gjennom min barndom i syriske skoler, fikk jeg vite at israelerne er fienden, og så var det første jeg så da jeg kom mot den greske kysten davidstjernen på trøyene til israelere.» Dette sa en syrisk migrant som lever i en flyktningleir på den greske øya.

Les også:
FILM: Erdogan åpner porten til Europa for millioner av migranter
Jødisk akademiker innrømmer at folkeutbyttet i Europa er et eksperiment
Jødisk organisasjon innrømmer at folkeutbyttet er planlagt
Barbara Spectre i nytt prosjekt for skapelsen av en felles jødisk fremtid
Den jødiske kulturmarxisten Noel Ignatiev er død – ville utrydde den hvite rase
Jødisk uro over at hvite begynner å innse at de har blitt dømt til demografisk undergang
Hvitt Folkemord