Hjem Nyheter Norden Migrationsverket åpner «kundesenter» – vil hjelpe flere rasefremmede til Sverige

Migrationsverket åpner «kundesenter» – vil hjelpe flere rasefremmede til Sverige

2

SVERIGE Pågangen på Migrationsverkets nyåpnede såkalte kundesenter er blitt så høy at det nå er nødvendig å ansette flere som kan hjelpe rasefremmede med å komme til Sverige.

Migrationsverket har åpnet et nytt såkalt nasjonalt kundesenter i Kalmar, som skal hjelpe flere innvandrere med å komme til Sverige. Hovedformålet med «kundesenteret» er å svare på spørsmål fra rasefremmede som ikke allerede bor i landet, men som ønsker å komme dit.

Hver uke mottar «kundesenteret» nesten 1 500 samtaler og 500 e-poster fra mennesker fra hele verden som ønsker å ta seg til Sverige. Antallet samtaler til det såkalte kundesenteret har allerede blitt så mange at de trenger å ansette flere personer.

– Vi har bestemt oss for å være 22–23 personer, i dag har vi 16 personer på plass, så vi trenger å ansette flere, sier Cecilia Karlsson, enhetsleder for Migrationsverket i Kalmar.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
2 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Returning Ghost
Returning Ghost
4 år siden

Pippi-Lotta; «Ska jag setta dig øver til trygdeavdelingen ? »

Ahmed; «Money, Allah, Money.. . »

PippiLotta; » Et øgonblikk. «

Anonymsurfer
Anonymsurfer
4 år siden

Rødt/MDG/SV/høyre/V/AP/frp/Krf-logikk:
Jo flere de kan ansette på det kundesenteret, jo mer skatt blir det i statskassa. Også hjelper det på for «klimaet» at man importere primitive folkeslag hit til vesten og lærer dem å bli gode forbrukere og valgkveg. Hvis noen sier noe annet så de er slemme nazier som vi skal forfølge og trakassere med alle midler!