Hjem Nyheter Norge Militant homogruppe har lagt beslag på friluftsområde – bortviser turgåere

Militant homogruppe har lagt beslag på friluftsområde – bortviser turgåere

17

ØSTLANDET Organiserte homoseksuelle har lagt beslag på et friluftsområde på Østlandet hvor de arrangerer «tilfeldige sextreff». Vanlige mennesker bortviser de.

Det er friluftsområdet Gamle Gansrød Badested som en såkalt militant homoseksuell gruppering har lagt beslag på. Gruppen driver nettstedet Bearcy.no hvor de lister opp steder hvor det arrangeres «tilfeldige sextreff». Blant stedene som nevnes er Kampen, Sognsvann, Akershus festning og Gamle Gansrød Badested.

– Mye aktivitet hele sommeren, mange menn soler seg nakne på fjellet der, står det i beskrivelsen av friluftsområdet.

Øyvind Andersen skrev et leserinnlegg om saken som ble publisert i Fredriksstad Blad hvor han tok opp problematikken, og da med ekstra fokus på at homogruppen har vakter som bortviser turgåere og andre besøkende. Innlegget har skapt mye debatt, hvorav flere bekrefter det som Andersen beskrev.

– Jeg vet hva jeg snakker om. Jeg har selv blitt bortvist der ute, skriver en mann som lufter hunden sin to ganger om dagen i det aktuelle området.

Andersen selv påpeker at dette har vært kjent blant folk i årevis, men at det går for langt når vanlige folk bortvises fra området. Han mener også at vanlig folk er redd for å ta det opp, av frykt for å bli stemplet som «homofobe».

Lederen for homolobby-gruppen Skeiv Ungdom Østfold, Kristoffer Lorang Mathisen, forsøker å bagatellisere virksomheten til de militante homoene og mener det kun blir oppstyr omkring dette fordi det er snakk om homoseksuelle.

– Men det er også typisk at når det er snakk om skeiv aktivitet så skrikes det opp. Hadde man gjort det samme dersom andre organisasjoner hadde gjort noe som er til sjenanse for allmennheten?

Da Motstandsbevegelsen skulle demonstrere i Fredrikstad den 29. juli mente Lorang Mathisen at organisasjonen skapte mye «hysteri og redsel» i hverdagen til homoseksuelle, med tanke på slagordet «Knus homolobbyen!».

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
17 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Snikje Bjørn
Snikje Bjørn
3 år siden

Man må stoppe denne homolobbyen, det gjennomsyrer hverdagen overalt. Homofile skal ikke behandles med silkehansker, de skal behandles som andre innbyggere.

Gjedda
Gjedda
Svar til  Snikje Bjørn
3 år siden

Folk som blotter seg eller har sex offentlig er syke i hodet, uansett homo eller ei. I et sunt samfunn skal sånt svinere slås hardt ned på. Men politiet tør vel ikke gjøre en dritt når det gjelder homser, for da mister dem vel jobben på flekken.

Espen
Espen
3 år siden

Nå er det på tide at de går inn i skapet igjen!

Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
3 år siden

Vi streite må ha forståelse for at homoene vil være i fred i naturen, med sine fritidssysler – deriblant gjensidig avsuging – som er standarden – og anal»samleie», der en er «top» og den andre «bottom», eller de skifter på det, i gjensidig glede og kjærlighet. For det er jo kjærlighet det er snakk om? Det står jo på plakatene de bærer i Pride, så da så?

Arni
Arni
Svar til  Proverbs 26:11
3 år siden

Passer de på å bæsje grundig før de gjør det med hverandre?

[Holder på å brekke meg når jeg tenker hvordan disse sodomittene holder på.]

Hvordan går det med fiseringene deres? Klarer de overhodet å holde på en fis slik at de ikke sjenerer mennesker de kommer i nærheten av? Neppe!

P.S. Vet dere for øvrig at NSerne i Tyskland aldri laget noen nye lover angående sodomitter. De håndhevet kun gamle lover.

Gjedda
Gjedda
3 år siden

Kanskje man skulle ta seg en tur til en av de aktuelle plassene og se hva disse homse vaktene skal gjøre? De kan jo prøve seg!

Solidaritet
Solidaritet
3 år siden

En artikkel så full av løgn at det er helt utrolig.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Vad för lögner?
Politiet i Fredrikstad bekräftar att de mottagit många samtal om just det som beskrivs i artikeln.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Det er ingen militatant gruppe, og ingen av de som er på stedet driver nettsiden dere snakker om. Den er drevet av en enkeltperson som ikke bor i området.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Så du är alltså i den miljön som svinar på i offentligheten.
Folk spyr både till höger och vänster över sånt beteende.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Jeg er ikke i det miljøet.

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Nej du bara vet allt om det och vilka som är på stedet.

Solidaritet
Solidaritet
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Det er jo enkelt å sjekke at det dere skriver er løgn, man kan bare gå innpå nettsiden bearcy.no

Tommy Nyberg
Tommy Nyberg
Svar til  Solidaritet
3 år siden

Sorry men du har redan avslöjat dig som en del av Gansrödsbögeriet.

Trond the hammer
Trond the hammer
Svar til  Tommy Nyberg
3 år siden

Ta deg en valium man.. Du stresser og kaver for mye. Tenk på helsen. Ikke bry deg om homser, kvinnefrigjøring, globalisering og alt dere ikke kan gjøre noe med. Resigner og se dere har tapt.. Akkurat som i 1945

trackback
3 år siden

[…] LES OGSÅ: Militant homogruppe har lagt beslag på friluftsområde  […]

Jan Sørensen
Jan Sørensen
3 år siden

At dere kaller de for militante får det til å fremstå som om de dukker opp med våpen. Det stemmer selvfølgelig ikke og jeg tar til orde for at denne artikkelen bør trekkes fordi den sprer løgner. Det som er mer betimelig er å stille seg spørsmålet: Hvem er de militante her? Her synes jeg at dere som har skrevet artikkelen, altså deres propagandamaskineri, og hele konspirasjonsensemblet deres kan ta en real selvkritikksrunde for dere selv. Og da håper jeg selvfølgelig at konklusjonen av den runden blir at det er dere som er militante og at det er dere som… Les mer »