Hjem Nyheter Europa Miljøsvindelen bekreftet

Miljøsvindelen bekreftet

1

MILJØ Tyske myndigheter har de to siste årene betalt danske vindmølleeiere over en halv milliard kroner for å la vindmøllene stå stille og ikke produsere elektrisitet. Samtidig slår en rapport utarbeidet av forskningsstiftelsen De Facto fast at kraftkablene til utlandet er skyld i de høye strømprisene her hjemme.

Illustrasjonsbilde. Foto: Trekphiler (CC BY 3.0).

I en verden med angivelig mangel på energi, og stadig økende priser på den energien som blir produsert, så skulle man kanskje tro at det var et felles ønske om at produksjonen bør økes og mer tilgjengelig kraft komme på markedet og dermed forbrukeren til gode. Det er i hvert fall det bildet politikerne liker å presentere folket.

Nå er det imidlertid bekjentgjort at tyske myndigheter har betalt danske vindmølleeiere over en halv milliard kroner for å la vindmøller stå stille, og dermed stanse kraftproduksjonen. Flere kritiske røster har ytret seg, mens interesseorganisasjonen som representerer vindmølleeierne, Green Power Denmark, er imidlertid såre fornøyd med ordningen og vil ikke høre snakk om at den skal avvikles. Medlemmene får nemlig bedre betalt av den tyske staten for å stenge ned vindmøllene, enn om de skulle solgt kraften generert fra vindmøllene på markedet.

– Du får betalt for å ikke produsere, og når det er bedre forretning enn å produsere strøm, så gjør man det, sier produksjons- og handelsdirektør i Green Power Denmark til DR.

Stansen tilsvarer for øvrig kraftproduksjon til ca. 300 000 husstander i året. På de to årene samlet utgjør det ca. hele befolkningen i Oslo kommune.

Samtidig viser en fersk forskningsrapport at de famøse kraftkablene mellom Norge og det europeiske kontinentet faktisk har vært et fordyrende ledd for norske forbrukere – i realiteten importerer vi dyr kraft. Dette har vært hevdet av flere lenge, men både myndigheter og kraftprodusenter har tåkelagt debatten med intetsigende bortforklaringer. Forskningsstiftelsen De Facto slår nå imidlertid fast at kablene faktisk er det fordyrende leddet for norske forbrukere. Punktum.

«Stordriftsfordeler» er et oksymoron, de to kategoriene lar seg ikke kombinere i virkeligheten, og det er samtidig et svar på et spørsmål som ikke eksisterer. Globalisme betyr bare mer statskapitalisme og berikelse for et fåtall individer, på bekostning av «folk flest», og omstillingen til såkalt grønn energi er bare et nytt marked for å videreføre denne parasittiske praksisen. Løsningen er nasjonal sosialisme: folket først; når folkefellesskapet er ivaretatt og alle innbyggere sørget for kan myndighetene akkumulere penger for seg selv. Privatpersoner forbys å berike seg på et system som ikke kommer den jevne borger til gode.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Heimdal
6 måneder siden

Kraftproduksjon har nærmest blitt synonymt med mafiavirksomhet, både i Eu og på berget her