Hjem Nasjonal kamp Min Kamerat

Min Kamerat

MOTSTANDSBEVEGELSEN Han er min største motivasjon. Han inspirerer meg mer enn hva noen bøker, taler eller propagandafilmer noensinne kunne gjort. Han er den absolutt største grunnen til min styrke. Han er min kamerat i kampen.

20120224_dalarna11-640x481

I min kamerat ser jeg en person, sterk i sjel og arbeidsom, såvel som modig og lojal. Fremfor alt ser jeg han som en sann venn, av den beste sort man kan tenke seg. Han stiller opp for meg i tykt og tynt, uansett hva eller når det gjelder. Han klager sjelden over motgang og dårlige dager, men når jeg gjør det så er han ved min side og hjelper meg gjennom gode ord og ett røsk i kragen.
Han lever sitt liv i tjeneste, men er ingen slave. Han er fri på en måte som de fleste i dag ikke har opplevd. Gjennom å vandre krigerens vei har han frigjort seg fra Sions grep. Hans allmenne innstilling tvinger han ikke til å være enig i vår råtne sivilisasjons kall på hvordan en arier forventes å leve og være.

Jeg kommer aldri til å glemme tiden jeg har hatt med ham. Jeg kommer aldri til å glemme hans oppmuntrende spøker og glade humør. Jeg kommer aldri å glemme hvordan vi har stått om vinteren med frostbitte fingre og knapt har kunnet holde vår propaganda. Vi gjorde det allikevel. Jeg kommer aldri glemme hvordan vi har sunget og drukket i lag på sene midtsommerkvelder eller våre turer i den nordiske villmarken, sammen rundt leirbålet, eller den gang vi gikk oss vill midt på natten og ikke fant tilbake til vårt telt i mørket.
Men jeg husker også de harde tidene, da vi gikk gjennom is og ild i lag. Da vi stod ensomme mot hele verden og alt håp virket mer fjernt enn noensinne. Jeg glemmer ikke hvordan vi kjempet mot de røde, innvandrergjengen og politiet. Men uansett om dette handler om å synge og drikke sammen på midtsommerkvelder eller stå fast mot bevæpnede fiender, bitende kulde eller en urettferdig stat, så står jeg alltid rak i ryggen, for jeg vet at ved min side så har jeg en kamerat som aldri kommer til å svike meg. Dette er mine minner. Slik har jeg følt under min tid ved hans side. Og slik føler jeg det den dag i dag. Tilsammen skal vi skape flere minner gjennom de kommende års kamp – gode som onde. Uansett hva, så forblir vi kamerater til slutten. Dette er ikke livet vi har valgt, men hva livet har valgt for oss. Min kamerat lever gjennom mottoet om å aldri være selvisk, aldri sette seg selv foran andre, uansett om det handler om hans kamerater eller sine landsmenn. Min kamerat lever sitt liv for å gjøre verden bedre for såvel seg selv som for andre, men fremfor alt for våre barn. Han kjemper for en verden som også er din. Så gjør ære på min kamerat, krigeren for befrielsen av Norden, og husk å sørge for ham når han dør – for han er også din kamerat.

Av: Patrik Dyrsch