Hjem Nasjonal kamp Aktivisme Minnesaksjon mot folkemordet i Dresden 1945

Minnesaksjon mot folkemordet i Dresden 1945

5

AKTIVISME Helgen 13.–15. februar mintes Den nordiske motstandsbevegelsen globalistenes terrorbombing av den tyske byen Dresden i 1945.

I februar 1945 gjennomførte de britiske og amerikanske flyvåpnene en massiv terrorbombing av den tyske byen Dresden. Dette førte til at hundretusentalls sivile døde. Bombingen var så massiv og intensiv at en orkan av ild og hete, en ildstorm oppsto i byens sentrum. I byens utkanter begynte gatene å smelte og de som forsøkte å flykte ble sittende fast i asfalten og døde en fryktelig smertefull død mens deres hud ble brent til aske på den glødende bakken.

Denne motbydelige handlingen av gammeltestamentale proporsjoner er noe som globalistene i dag forsøker å skjule. Derfor viet Den nordiske motstandsbevegelsen helgen til å gi fokus på og hedre minnet til alle som døde. I tillegg til dette ble det satt opp store mengder plakater som opplyste folket om folkemordet og viste at det finnes de som aldri glemmer.

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
5 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Jørgen
Jørgen
1 år siden

Vel utført! Bildet med stortinget var tøft

Marius
Marius
1 år siden

Jævla bra jobba!

Frøydis
Frøydis
1 år siden

Supert! Vi glemmer aldri Dresden.

Tiwaz
Tiwaz
1 år siden

Er vel knapt noen som har hørt om terrorbombingene mot sivile mål i Dresden, bortsett fra historieinteresserte nasjonalsosialister. Bra jobbet.

Skogul
Skogul
1 år siden

Herlig, stå på!