Hjem Artikler «Minoriteter» står for all befolkningsøkning i USA

«Minoriteter» står for all befolkningsøkning i USA

1

USA For første gang i historien faller andelen hvite mennesker i USA, til fordel for svarte, latinamerikanere og asiater. I undersøkelsen gjengitt av The Washington Post har andelen asiater og latinamerikanere fordoblet seg på få år, mens andelen hvite har stagnert og nå altså er på tilbakegang.

Som en lakmustest og et bilde, men også en direkte, konkret, og kausal faktor for tilstanden til pasienten USA i øyeblikket, så er altså andelen hvite på tilbakegang i USA, for første gang i historien. Det er The Washington Post som gjengir den statlige rapporten over den demografiske utviklingen i landet, og den viser videre at andelen asiater og latinamerikanere har fordoblet seg på noen få år, mens andelen svarte er relativ konstant. For sistnevnte gruppe er usikkerheten derimot stor, man mener underrapporteringen er betydelig blant disse og at antallet er vesentlig høyere. Den eneste gruppen som opplever tilbakegang er altså hvite.

Den jødiske «journalisten» Jennifer Rubin, som jobber for nettopp før nevnte Washington Post Foto: skjermdump fra Twitter

Grunnen til tilbakegangen blir av forskere tillagt opioid-krisen og det faktum at millenniumsgenerasjonen ikke føder barn. Tilbakegangen er også størst i rurale områder av landet, det vil si nord, Rustbeltet og Midtvesten (hvorav en stor del skandinaviske etterkommere). Dette er tradisjonelle, etnisk homogene samfunn, ofte definert av landbruk og industri, og dermed også kjerneområdet for Trump-velgere. Industrien var dominerende i Rustbeltet til denne ble avviklet, nå er det opioider som beskjeftiger store deler av menneskenes hverdag her, mens bøndene i Midtvesten sliter med det samme som i resten av Vesten: en politisk/økonomisk/kulturell liberal elite som helst så de forsvant. Dette gjelder like mye for regimet i Washington som regimet i Oslo som agerer utelukkende som en transitt-hall, et administrasjonssentrum for fremmede og fiendtlige tanker og ideer som kommer utenfra.

Foto: skjermdump fra Twitter

Et annet viktig poeng i undersøkelsen er at i følge denne så vil den andelsmessigeutligningen mellom rasene i USA skje i 2045. Sagt på en annen måte: da er det ingen som har majoritetsandelen, etter dette vil hvite raskt komme i mindretall. «Hvis du fortalte folk dette for tjue år siden ville de ikke ha trodd på deg. Landet endrer seg dramatisk», sier demografen William Frey ved Brookings Institution. Det kan da tillegges at majoriteten under 18 år allerede er ikke-hvite.

 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
1 Comment
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
9 måneder siden

Folkeutbyttet er godt igang, altså. Det er både en villet politikk av vestlige eliter, som bryr seg lite om hvem de styrer over, så lenge de er «high and dry» i sine enklaver, og en bevisst agenda fra innflytelsesrike kretser rundt om i verden, der (((de du vet)) utgjør en betydelig andel, med stor makt, ikke minst i media og penge- og kredittsystemene.