Hjem Nyheter Norge Minst 199 asylsøkere tatt i å lyve – mistet oppholdstillatelsen

Minst 199 asylsøkere tatt i å lyve – mistet oppholdstillatelsen

3

MASSEINNVANDRING Minst 199 asylsøkere har mistet sin oppholdstillatelse i Norge i løpet av 2017, som følge av at de har blitt avslørt i løgn.

Minst 199 asylsøkere har fått sin oppholdstillatelse tilbakekalt i løpet av 2017. Dette da Politiets utlendingsenhet har avslørt at de løy i sin søknad, og derfor har fått oppholdstillatelse på feil grunnlag.

Nesten 17 000 fikk oppholdstillatelse i Norge i løpet av 2015 under den skalte flyktningkrisen. Politiadvokat Arne Fjellstad sier til TV 2 at han tror flere løgnere vil bli avslørt.

– Det vil være naivt å tro at det ikke er flere.

Nesten 2 000 har mistet sin oppholdstillatelse de tre siste årene, viser tall fra Utlendingsdirektoratet.

Kilde:
Minst 199 asylsøkere mistet oppholdstillatelsen 

Delta i debatten

Les retningslinjene for kommentarfeltet HER.
Abonner
Bli varslet om
guest
3 Comments
eldste
nyeste flest stemmer
Inline Feedbacks
Vis alle innlegg
Proverbs 26:11
Proverbs 26:11
4 år siden

Er ikke tallene høyere altså? Noen er flinkere til å lyve enn andre, og blir trodd. Når det gjelder asylsøkere fra land UTEN krig og konflikt må vi regne med at løgn og bedrag er hovedregelen. Det er økonomisk gevinst som motiverer, og andre fordeler.

Roar
Roar
4 år siden

Ut med pakket!

Thule
Thule
4 år siden

Tok det så lang tid å finne ut av altså? Et furet ansikt og grått skjegg var ikke nok til å avvise ved første øyekast? Eller har vi å gjøre med folk som av viten og vilje slipper 30+ år gamle jihadister inn for å destabilisere Europa og gjennomføre Kalergi planen? Alt tyder på sistnevnte når selv «konservative» partier tar i spørsmålet med silkehansker. De jobber alle mot vår ødeleggelse. Venstrepariene prøver iallefall ikke å late som noe annet.