Hjem Nyheter Norge Mishandlet og drepte datter – ville ikke at hun skulle bli «typisk...

Mishandlet og drepte datter – ville ikke at hun skulle bli «typisk norsk»

INNENRIKS: To pakistanere, en kvinne og en mann, står tiltalt for å ha mishandlet og drept kvinnens ettåring. De ville forhindre at barnet utviklet seg «som en typisk norsk som ber om å bli voldtatt».

Oslo tinghus

En kvinne og en mann, begge pakistanske, men med henholdsvis norsk og britisk statsborgerskap, er tiltalt for å ha mishandlet og drept kvinnens datter.

Til retten forklarte kvinnen at hun mishandlet datteren for å «disiplinere» henne og slik forhindre at hun skulle «utvikle seg som en typisk norsk som ber om å bli voldtatt».

Datteren ble ett år og ni måneder gammel. Hun døde etter at moren senket hodet hennes i en bøtte med vann. Mishandlingen forut for drapet pågikk i omtrent syv måneder, ifølge tiltalen.

Moren skal blant annet ha slått datteren, dusjet henne med kaldt vann, tapet igjen munnen hennes når hun gråt, tvangsfôret henne chilipulver, tvunget henne til å være våken, tvunget henne til å sove på gulvet, plassert henne i en skammekrok med beina bundet fast i flere timer og latt være å gi henne mat.

Kilde:

Jeg måtte kreve respekt av henne